Cum arată Kate del Castillo la 20 de ani după telenovela „La mentira”. Actrița a pozat goală

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 30 aprilie 2018, 13:14
Kate del Castillo, celebra actriță mexicană care a făcut furori cu rolurile sale din telenovele ca Minciuna (La Mentira), alături de Guy Ecker, și Regina Sudului (La Reina del sur) are 45 de ani și pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe.

Fiica unui celebru actor, Eric del Castillo, pe care, de asemenea, îl știm din telenovele, jucând chiar împreună în Minciuna, Kate a fost căsătorită cu fotbalistul Luis Garcia Postigo și, ulterior, cu sex-simbolul telenovelelor, actorul Aaron Diaz, cu 10 ani mai tânăr decât aceasta. O fire iubăreață, actrița care a interpretat rolul principal în telenovela La mentira alături de Guy Ecker, a trăit o frumoasă poveste de dragoste și cu actorul american Sean Penn. Relația  lor a ajuns pe primele pagini ale ziarelor după ce Kate a intermediat în 2015 un interviu între acesta și marele traficant de droguri mexican, El Chapo, fiind anchetată în legătură cu apropierea nefirească de acesta și denigrându-și foarte mult imaginea.

Kate del Castillo alături de tatăl său în telenovela La Mentira

Kate del Castillo alături de tatăl său, Eric del Castillo, în telenovela „La Mentira” (Minciuna)

Pentru a încerca să recapete încrederea și aprecierea fanilor, Kate del Castillo a ales să pozeze goală pentru o cauză nobilă. Este vorba de organizața PETA, cea care luptă pentru drepturile animalelor. Astfel, acoperindu-și doar părțile intime cu mâinile, actrița s-a lăsat fotografiată la 45 de ani în toată splendoarea sa.

Kate del Castillo

Sub sloganul ”Mai bine goală decât îmbrăcată cu blană naturală”, Kate s-a alăturat luptei pentru drepturile animalelor, cu atât mai mult cu cât aceasta are acasă o cățelușă pe care o iubește foarte mult, pe nume Lola. ”Nu ai nevoie să porți blană pentru a te simți frumoasă. Cred că dacă te privești în oglindă și nu ai regrete, asta te face o persoană minunată” – a declarat Kate del Castillo în cadrul making-of-ului realizat pentru PETA.

Kate del Castillo

La 45 de ani arată senzațional și este imposibil să nu te întrebi care este secretul frumuseții și cum reușește să-și mențină tinerețea. Ei bine, dacă ani de zile a evitat să dea un răspuns plauzibil, iată că de curând, actrița a dezvăluit că apelează la botox, dar în cantități mici, în special pentru ridurile de pe frunte și din zona ochilor, și pentru piele folosește cremă de bebeluși.

Citește și – Ți-l mai amintești pe Mario Cimarro? Este incredibil cum arată la 46 de ani!

Citește și – Cum s-a deghizat Thalia de Halloween. Incredibil cum arata la 46 de ani!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter