Cum arată ispitele masculine de la ”Insula iubirii 2018”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 21 august 2018, 13:12
Insula Iubirii, sezonul cu numărul 4, urmează să înceapă la Antena 1 pe data de 3 septembrie, iar dacă pe ispitele feminine din 2018 le-am aflat, acum a venit rândul să cunoaștem și cele șase ispite masculine.

Insula Iubirii 2018, show-ul prezentat de Radu Vâlcan și filmat în Thailanda, va fi difuzat de două ori pe săptămână, în zilele de luni și marți. Astfel, patru cupluri care au relații de lungă durată, dar care nu au ajuns încă la altar, își vor putea testa sentimentele și vor afla astfel dacă partenerul lângă care și-au petrecut atâția ani este sau nu jumătatea lor.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii 2018

Două dintre ispitele masculine care vor merge în Thailanda sunt deja cunoscute publicului din edițiile anterioare ale emisiunii, iar acestora li se mai alătură alți patru bărbați fermecători și cuceritori. Iată cine sunt și cum arată ispitele masculine care vor testa relațiile concurenților în sezonul patru al emisiunii ”Temptation Island – Insula iubirii”.

Andi - ispita Insula Iubirii

Cu un fizic atletic și puternic, pasionat de sport, îndrăgostit de călătorii şi de cărţi, Andy este pentru a doua oară ispită la Insula Iubirii: ”Din punctul meu de vedere, sezonul acesta este foarte captivant. Fetele sunt extrem de frumoase, iar poveștile lor sunt fabuloase. Sezonul trecut am învățat foarte multe despre mine, iar de data aceasta voi pune în aplicare toate acestea”, – a declarat Andy.

Raul- ispita Insula Iubirii

Calm, sincer, sociabil și cu multă voință, Raul a mai participat ca ispită în primul sezon al emisiunii Insula Iubirii. Este din Cluj și este profesor de ski si model.

Alex- ispita Insula Iubirii

 

Alex, în vârstă de 29 de ani, a venit tocmai din Spania, unde este managerul unui restaurant, și este pentru prima oară când participă la emisiunea ”Temptation Island – Insula iubirii”. Tânărul se descrie ca fiind un bărbat cald, căruia îi place să cunoască oameni noi, este pasionat de lectură și de călătorii și își propune să învețe ceva din fiecare experiență trăită.

Mircea - ispita Insula Iubirii

Model, actor și instructor sportiv, Mircea, în vârstă de 30 de ani, a sosit din Italia, acolo unde este stabilit de mai mulți ani, pentru a participa la emisiunea „Temptation Island – Insula iubirii”: ”E suficient să intru într-o încăpere și mă remarcă toată lumea. Mă îmbrac elegant, clasic, iar culoarea ochilor mă scoate în evidență. Îmi place să mă distrez și sunt sigur că am atuurile necesare pentru a cuceri o femeie”, – a transmis Mircea.

Cristian - ispita Insula Iubirii

Cristian, în vârsă de 22 de ani, este pasionat de sport, a făcut dans sportiv și fotbal, însă a fost nevoit să renunțe la locul său într-o echipă în urma unei accidentări: „E destul să fiu eu însumi, nu e greu să ies în evidență. Sunt obișnuit să fiu abordat de femei și îmi place cele care inspiră feminitate, care au coloană vertebrală. Am crescut înconjurat de femei, am avut mereu 7-8 în casă, așa că mereu m-au fascinat și sunt capabil să le înțeleg nevoile” – a declarat Cristian

George - ispita Insula Iubirii

La doar 26 de ani, George este antrenor de fitness, iar în trecut a făcut kick-boxing de performanță: „Sunt o fire sociabilă, îmi place să mă fac plăcut și sunt mereu pus pe glume, dar atunci când e nevoie pot să fiu serios și sunt foarte ambițios”, – spune George despre el.

Citește și – Cine sunt ispitele feminine de la Insula Iubirii 2018

Citește și – Neti Sandu, despre decepția amoroasă care i-a schimbat viața: “Am făcut 5 ani de terapie că să trec peste asta”

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter