Cum arată inelul de logodnă oferit de Printul Harry lui Meghan Markle

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 28 noiembrie 2017, 12:08
În cadrul primului interviu pe care Printul Harry și Meghan Markle l-au oferit ieri presei din Marea Britanie, în urma anunțării logodnei, cei doi au făcut dezvăluiri senzaționale din povestea de dragoste pe care o trăiesc, au arătat lumii întregi inelul de logodnă și, totodată, au realizat o sedință foto în Gradina Sunken a Palatului Kensington.

Printul Harry a dezvăluit cum și cînd a cerut-o de soție pe actrița Meghan Markle. Acesta a povestit că evenimentul a avut loc la începutul lunii noiembrie, într-o seară obișnuită în care cei doi găteau pui. Roșcovanul s-a așezat în genunchi în fața iubitei sale, însă nu a apucat să-i pună întrebarea până la capăt, caci aceasta a zis un da ferm și a sărit în brațele lui.

Vezi aici primul interviu al Printului Harry si al lui Meghan Markle, după anunțarea logodnei

Inelul de logodnă este creat după un model desenat de insuși Prințul Harry și este confecționat din trei diamante, două diamante care i-au aparținut Prințesei Diana, poziționate în lateral, și un diamant central din Botswana, pe care, se pare, Prințul l-a achiziționat în timpul safari-ului lor din luna septembrie.

Inel de logodna printul harry si meghan markle

În timpul interviului, Meghan Markle a spus că bijuteria în sine demonstrează „consideraţia lui Harry”. Cu toate că nu a întâlnit-o niciodată pe Diana, viitoarea soție a Prințului a spus că se bucură, prin intermediul inelului, să facă parte din povestea lor de dragoste.

printul harry si meghan inel de logodna

La rândul său, Harry a declarat: „Ar fi fost până la stele de bucuroasă, ar fi fost cea mai bună prietenă a lui Meghan. Sunt zile în care îmi lipsește, mi-e dor să fie alături de mine, îmi lipsește că nu pot împărtăși aceste evenimente frumoase cu ea, dar cu inelul și cu ceea ce urmează să se întîmple sunt sigur că este alături de noi.”

Citește și – Cum arată familia lui Meghan Markle

Citește și – Ce nume de familie va avea Meghan Markle, după căsătoria cu Prințul Harry

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter