Cum arată Gabriela Prisăcariu în ultima lună de sarcină. „Fericită cu 20 de kilograme în plus”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 august 2021, 16:00

Gabriela Prisăcariu (28 de ani) va deveni mamă în luna septembrie a anului acesta. Modelul a dezvăluit recent în mediul online câte kilograme a luat până în acest moment al sarcinii. Gabriela și Dani Oțil (41 de ani) vor deveni părinții un fiu. Perechea s-a căsătorit în primăvara anului acesta, mai precis pe 15 mai.

Cererea în căsătorie a avut loc în Mexic, în ianuarie 2020, în timpul vacanței petrecute de pereche acolo. Deși ar fi urmat să-și oficializeze relația în același an, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, perechea s-a văzut nevoită să-și anuleze planurile originale.

Cum arată Gabriela Prisăcariu în ultima lună de sarcină. „Fericită cu 20 de kilograme în plus”

Gabriela este în prezent în luna a noua de sarcină, iar recent a dezvăluit câte kilograme a luat până acum în greutate. La Insta Story, modelul a scris: „Fericită cu 20 de kilograme în plus”. În ciuda kilogramelor acumulate, Gabriela are în continuare o siluetă foarte frumoasă. Mai multe imagini cu Gabriela găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Citește și:

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

De ce crede Dani Oțil că nu se va descurca după ce va deveni tată

Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

„Tot ce aflu este cu câte kg m-am mai îngrășat. (…) Am fost certată de domnul doctor că m-am cam îngrășat, toată lumea zice că nu m-am îngrășat, iar eu am în plus 16 kg”, mai spunea Gabriela la începutul lunii august.

Despre sarcină, Gabriela mai dezvăluia în iunie 2021, pe Instagram: „Durerile de spate îmi mai dau bătăi de cap… în rest [sunt] foarte bine”. Modelul și Dani Oțil s-au cunoscut în redacția Antenei 1. „Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00, iar el terminase emisiunea”, a mai dezvăluit Gabriela în mediul online.

„Eu și Dani ne doream foarte mult un copilaș și iată că gândurile ne-au fost ascultate. (…) Suntem fericiți și ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunțat pe Dani că vom avea un bebeluș, prefer să păstrăm pentru noi. Pot să vă spun că părinții noștri au fost copleșiți de vestea că îi vom face bunici. Își doreau mult”, mai declara Gabriela în martie 2021, pentru Click!.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter