Cum arată fiica Narcisei Suciu. Tocmai a împlinit 21 de ani

De Mădălina Manole, pe
Narcisa Suciu și-a aniversat fiica. Tânăra, pe nume Daria, a împlinit 21 de ani și s-a transformat într-o domnișoară foarte atrăgătoare, rafinată și elegantă.

Narcisa Suciu, în vârstă de 44 de ani, s-a stabilit în urmă cu peste 10 ani în Finlanda, ţara natală a soţului ei, Veikko Miettinen, iar de un an de zile se află la mare depărtare de fiica sa, care a decis să studieze in Helsinki, la 500 de kilometri distanță: „Copilul meu perfect împlinește azi 21 de ani!  Ne-am petrecut weekend-ul împreună, pentru că ea lucrează azi și e la aproape 500 de km de mine.

Cum arată fiica Narcisei Suciu. Tocmai a împlinit 21 de ani

Pentru prima oară de când s-a născut nu suntem împreună de ziua ei… I-am facut un tort perfect-imperfect, asemănător cu mama care sunt: perfect-imperfectă.  De ziua ei își doreste să doneze o sumă de bani către UNICEF. La mulți ani Daria, iubita mea! Să ai tot ce-ți dorești fix în momentul în care ai nevoie! Mama te iubește de la început fără sfârșit!”, – ascris Narcisa Suciu pe conturile de socializare cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Daria.

Daria este rodul poveștii de iubire pe care Narcisa Suciu a trăit-o alături de Daniel Crăciun, fostul său coleg de trupă.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter