Cum arată fiica fostului principe Nicolae al României

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 22 mai 2020, 17:47
Fostul principe Nicolae al României a recunoscut, anul trecut, în urma efectuării unui test de paternitate, că fiica Nicoletei Cîrjan, cu care a avut o aventură în urmă cu câțiva ani, este copilul lui. Însă nimeni nu a văzut-o până acum pe minuța Iris Anna.

Zilele trecute mama fetiței a postat pe Facebook o fotografie cu Iris, în vârstă de 4 ani, imagine ce a strâns numeroase aprecieri de la internauți.

„Îmi pare că seamănă cu Regina Ana”, a comentat o persoană, în timp ce alții au apreciat că seamănă cu o prințesă.

Relația lui Nicolae cu Nicoleta Cîrjan a condus la un scandal de proporții în centrul Familiei Regale și a dus la retragerea titlului de principe a acestuia. De asemenea, Regele Mihai I i-a retras lui Nicolae Medforth-Mills calicativul de Alteță Regală și l-a exclus din linia de succesiune la Coroana României.

Anul trecut, fostul principe a anunțat că a cerut realizarea unui test de paternitate pentru a afla dacă Iris Anna este sau nu fiica sa.

În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată”, a anunțat atunci Nicolae.

Nicolae Medforth-Mills este fiul Principesei Elena a României și a profesorului Robin Medforth-Mills.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter