Cum arată fiica actriței Maia Morgenstern. Cabiria are 20 de ani

De Mădălina Manole, pe
Maia Morgenstern este o profesionistă pe scena teatrului, dar și pe micul ecran, însă în viața sa personală a avut parte de suișuri și coborâșuri. Chiar și așa, mult iubita actriță, Maia Morgenstern, se poate mândri cu cel mai important rol, rolul de mamă.

Maia Morgenstern are trei copii, din trei relații diferite. Astfel, pe Tudor, din căsnicia cu actorul Claudiu Istodor, alături de care joacă acum în serialul „ Sacrificiul”, pe Cabiria, din relația cu actorul Istvan Demeter, și pe Ana Isadora, din al doilea mariaj, cu medicul neurochirurg Dumitru Băltățeanu.

Maia Morgenstern, în vârstă de 57 de ani, a devenit mamă a treia oară la vârsta de 41 de ani, atunci când, spune actrița, a fost un real curaj să facă pasul, însă o adevărată fericire. Atunci a născut-o pe mezina, Ana Isadora.

Dacă despre Tudor Istodor ştim că le-a călcat deja pe urme celebrilor săi părinți, tânărul făcându-şi un nume în cinematografie, ei bine, mai puțin cunoaștem că și fiica mijlocie a actriței Maia Morgenstern i-a călcat pe urme. Cabiria are 20 de ani, locuiește în Cluj și este studentă la actorie. Singura care se pare că nu va urca pe scena teatrului este mezina familiei, Ana Isadora, în vârstă de 16 ani, care este interesată de un domeniu total opus, de Psihologie.

Vezi cum arata Cabiria, fiica cea mare a actriței Maia Morgenstern, în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter