Cum arată fetița lui Mihai Gâdea. S-a transformat într-o adevărată domnișoară

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 22 decembrie 2017, 12:03
Mihai Gâdea, dincolo de rolul de prezentator și moderator TV pe care îl deține în cadrul postului de televiziune Antena 3, are parte de cel mai frumos rol din viața sa, acela de tătic, rol pe care îl joacă cu măiestrie de nu mai puțin de 15 ani.

Mihai Gâdea se poate mândri cu o fetiță minunată, o adevărată domnișoară în vârstă de 15 ani, pe nume Maisha Karina Gâdea care, pare să-i calce pe urme tatălui său, în ceea ce privește dezinvoltura de a apărea pe sticlă.

Karina Gadea

Vizibil emoționat și stăpânindu-și cu greu tremuratul vocii, Mihai Gâdea le-a făcut o surpriză de Crăciun telespectatorilor și a adus-o în platoul emisiunii pe care o prezintă, Sinteza Zilei, chiar pe fiica sa.

Mihai si Karina Gadea

Karina este elevă la Liceul Cervantes din Bucureşti, cu predare româno-spaniolă, şi este pasionată de muzică şi de fotografie. Prin urmare, adolescenta și-a condus pasiunea la cote înalte și a înregistrat două cover-uri care se pot lăuda și cu videoclipuri pe măsură.

Momente emoționante. Cadoul lui Mihai Gadea​ pentru telespectatorii Antenei 3

Momente emoționante. Cadoul lui Mihai Gadea pentru telespectatorii Antenei 3 – https://goo.gl/21vyaZFiica sa a venit în platoul Sintezei Zilei și –- https://goo.gl/21vyaZ

Posted by Antena 3 Romania on 21 Decembrie 2017

În timpul difuzării materialului video, Mihai Gâdea și-a îmbrățișat fata și nu au putut fi trecute cu vederea nici lacrimile de bucurie din ochii micuței și nici emoțiile de pe chipul tatălui, ipostază în care rareori ne este dat să-l vedem pe prezentatorul TV.

„Unul dintre lucrurile de care mi-a părut cu adevărat rău a fost faptul că nu am putut să petrec atât de mult timp cu fetița mea și, dintr-o dată, m-am trezit că anii au trecut și unele dintre momentele care m-au făcut cu adevărat fericit a fost să o văd pe ea cum crește și, mai ales, cine devine ea. Unul dintre lucrurile care m-au făcut cel mai fericit în acest an și uneori să plâng au fost momentele când am văzut lucrurile care o pasionează” – a declarat Mihai Gâdea în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

Citește și – Cum arată și cu cine se iubește fiica lui Liviu Dragnea

Citește și – Pe Marius Tucă îl știi, dar uite cum arată fiica sa!

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter