Cum arată fetița Laurei Cosoi, Rita, la 4 luni

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 octombrie 2018, 14:30
Rita, fetița Laurei Cosoi, a împlinit azi 4 luni, motiv pentru care mama ei a publicat pe contul său de Instagram o fotografie cu chipul micuței. Uite cum arată Rita la 4 luni!

Laura Cosoi a devenit mamă pentru prima oară pe 11 iunie anul acesta, la vârsta de 36 de ani. Frumoasa blondă și soțul acesteia, Cosmin Curticăpean, au mărturisit că își doreau foarte mult un copil, drept urmare Rita nu a făcut altceva decât să le întregească familia.

Pe blogul ei, Laura a dezvăluit, imediat după momentul nașterii, de ce au ales acest nume, mai puțin întâlnit în zilele noastre – „La 5.36 de minute a venit pe lume Rita, fetita noastra si, odata cu ea, am simtit ca am primit si binecuvantarea lui Dumnezeu. Suntem binecuvantati cu un pui de om superb, iar Cosmin este absolut convins ca e perfecta! I-am ales numele Rita de la Sfanta Rita de Cascia, facatoare de minuni, celebrata de catolici si printre semnificatii Rita este copilul luminii. Sfanta Rita ne-a fost alaturi in fiecare moment si astfel alegerea numelui a venit natural, firesc”.

Cum arată Rita la 4 luni. A moștenit ochii mamei ei

Astăzi, cu ocazia aniversării a 4 luni de viață, Laura a publicat o fotografie-portret cu Rita. Micuța se pare că a moștenit ochii mamei ei, detaliu dezbătut intens și de fanii Laurei.

În doar 2 ore de la publicarea fotografiei, micuța Rita a strâns peste 16.000 de aprecieri.

Foto: Alex Gâlmeanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter