Cum arată fata Catincăi Roman. Și-a schimbat radical look-ul

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 25 ianuarie 2018, 12:03
Calina Roman, fiica designerului vestimentar Catinca Roman, are doar 18 ani, însă s-a lansat deja cu mult curaj în lumea mondenă.

După ce a fost părăsită anul trecut de partenerul său, Bogdan Nemţeanu, alias “Bi”, cel cu care a avut o relație secretă timp de câteva luni și pe care-l cunoaștem tot prin prisma unei relații amoroase, cea cu Diana Munteanu, Calina a decis să-și schimbe radical look-ul și să se transforme într-o nouă persoană.

Calina Roman

Calina Roman a fost prezentă în emisiunea „Răi Da’ Buni” de la Antena Stars și a povestit despre marea sa pasiune, moda, despre obsesiile sale, dar și despre defectele pe care le înfruntă. Cu toate că s-a făcut remarcată având părul blond, iată că fiica Catincăi Roman a decis să treacă la polul opus și să se vopsească într-o nuanță foarte inchisă, iar fotografiile cu ea în noua ipostază au împânzit rețelele de socializare. Cu această ocazie Calina a dezvăluit și secretul imaginii sale impecabile: Fac 40 de poze şi îmi aleg una singură. Totul depinde de răbdarea prietenilor mei.” 

Calina Roman

Calina Roman regretă că nu este mai înaltă și recunoaște că aceasta este o frustrare continua pentru ea, și, totodată, critică fetele care se încalță cu tocuri și merg în Centru Vechi. Pe de altă parte spune că iubește moda, semn că îi calcă pe urme mamei sale, dar că marea sa pasiune, pe care aproape că o transformă în obsesie este încălțămintea.

Calina Roman

Ca dovadă, ținuta cu care s-a prezentat în platoul emisiunii a fost una excentrică și realizată după gustul său, iar Mihai Morar nu s-a putiut abține să nu-i ceară explicații. Calina a purtat două perechi de dresuri, unul dintre acestea fiind rupt intenționat pentru a fi mai chic, iar în partea de sus a purtat un sutien roz pe care l-a îmbrăcat peste bluză pentru a fi mai cool.

Calina Roman Mihai Morar

Citește și – Pe Marius Tucă îl știi, dar uite cum arată fiica sa!

Citește și – Cum arată copiii Ozanei Barabancea. Artista are un băiat și o fată adolescenți

Citește și – Cum arată fetița lui Mihai Gâdea. S-a transformat într-o adevărată domnișoară

Sursă foto: Instagram, captură video Antena Stars

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter