Cum arată Eva Maria, fetiței Elena Udrea. Este leită tatălui ei

De Oana Savin, pe
Eva Maria, fiica Elenei Udrea, urmează să împlinească în curând doi ani. Deși părinții ei au evitat să o expună pe rețelele de socializare până acum, tatăl acesteia, Adrian Alexandrov a decis că este timpul să se laude cu micuța sa fanilor pe de social media.

În imaginea postată de Alexandrov pe Facebook, micuța Eva Maria apare la mare, așezată pe un șezlong. Blondă cu ochi albaștri, fetița este extrem de frumușică și seamănă foarte tare cu tatăl ei.

Fotografia a venit însoțită de mesajul: „Cea mai sigură cale spre inima unui copil este să petreci timp cu el, my little girl”.

Citește și:

În altă imagine postată pe rețelele de socializare, Adrian apare ținându-și fetița în brațe, plimbându-se pe plajă, iar Elena Udrea zâmbind fericită, privindu-i.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, aceștia felicitându-i pentru Eva Maria.

„Să vă trăiască și să vă bucurați unuii de ceilalți”, „Frumoasă familie”, „Sunteți minunați”, „Frumoasă foc”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Alexandrov la fotografiile postate.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu de câțiva ani de zile, iar micuța Eva Maria a venit pe lume pe 20 septembrie 2018.

Vezi în Galeria FOTO cum arată fiica Elenei Udrea.

Sursă foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter