Cum arată copiii lui Luke Perry

De Oana Savin, pe
Luke Perry este cunoscut de o lume întreagă, însă copiii săi au decis să se mențină departe de luminile reflectoarelor și au mers pe căi complet diferite față de tatăl lor.

Celebrul actor din „Beverly Hills 90210” a murit, luni, la vârsta de 52 de ani, după ce săptămâna trecută a fost internat de urgență din cauza unui atac vascular cerebral.

În ultimele clipe a fost însoțit de cei doi copii ai săi, Jack și Sophie, fosta sa soție, Rachel Sharp și actuala logodnică, Wendy Madison Bauer. Lângă patul de spital s-au mai aflat mama lui Luke, Ann Bennett, tatăl lui vitreg, Steve Nbennett, fratele său, Tom Perry și sora actorului, Amy Coder.

Cum arată copiii lui Luke Perry

Jack Perry are 21 de ani și a ales o cale complet diferită față de tatăl său. Are părul lung și este luptător profesionist, fiind poreclit „Băiatul junglei Nate Coy”.

În anul 2017, Luke Perry și-a susținut fiul la un meci pentru  Underground Empire Wrestling, moment în care starul a filmat întregul meci.

 

View this post on Instagram

 

On the precipice.

A post shared by Jungle Boy • Jack Perry (@boy_myth_legend) on

Sophie Perry are 18 ani și a stat mereu departe de camerele de filmat. În momentul în care tatăl său a fost internat, tânăra se afla în Malawi, Africa. La aflarea veștii, ea s-a întors de urgență la Los Angeles.

Jack și Sophie vor moșteni averea de 10 milioane de dolari a starului, care este plâns de milioane de fani din întreaga lume. După decesul lui Luke Perry, vedetele au luat cu asalt rețelele de socializare pentru a transmite mesaje de condoleațe și pentru a-i aduce un omagiu actorului care a plecat la doar 52 de ani.

Cine este logodnica lui Luke Perry

Luke Perry era logodit cu Wendy Madison Bauer, un terapeut pentru familie și cuplu, în vârstă de 44 de ani.

Cum arată copiii lui Luke Perry

Luke Perry împreună cu logodnica sa, Wendy

Înainte de a se dedica acestei profesii, Wendy a lucrat ca actriță din 2004 până în 2011, obținând roluri mici în seriale precum „House” și „The Mentalist”.

Logodna celor doi nu era cunoscută publicului înainte de moartea actorului, acesta ținând foarte mult la viața sa privată. Totuși, cei doi au pășit împreună pe covorul roșu în anul 2017, la GLAAD Media Awards din New York.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter