Cum arată copiii lui Celine Dion

De Claudia Grigore, pe Ultimul update Marți, 11 iulie 2017, 12:34
Spre deosebire de alte vedete, Celine Dion nu și-a expus prea mult copiii. Celine are un băiat de 16 ani, Rene Charles și doi gemeni de 6 ani, Nelson și Eddy.

Însă, în ultima perioadă Celine a postat mai des poze pe contul ei de Instagram cu copiii ei.

 

Deși, Celine încă suferă după pierderea soțului ei, Rene Angelil, face totul pentru fericirea și sănătatea copiiilor ei. A păstrat încă tradițiile familiei, de a merge la ski, de a merge în parcurile de distracții.

 

Băiatul cel mare, Rene Charles are o viață obișnuită de adolescent, practică hockey și merge la școală.

Gemenii Nelson și Eddy au și ei activități extracuriculare, unul practică gimanstică și celălalt învață sî cânte la pian.

Copiii lui Celine Dion au început să-și facă apariția și în spectacolele acesteia, prin imaginile proiectate pe ecranele de pe scenă.

Celine a scris pe Instagram că “muzica e o afacere de familie”.

După moartea soțului, Celine a declarat că doarme alături de gemenii ei pentru a-i ajuta să treacă peste pierderea tatălui lor. Despre Rene, Celine spune că încearcă din răsputeri să-i ia de pe umeri presiunea de a fi “bărbatul casei”.

Celine Dion și-a cunoscut viitorul soț pe când avea doar 12 ani. Cei doi au fost căsătoriți timp de 22 ani. Diva de 49 ani a declarat presei că probabil va ține doliu toată viața și că nu este gata să se îndrăgostească din nou. Celine îl consideră pe Rene Angelil, dragostea vieții sale.

Sursa foto Northfoto

Citește și Celine Dion a pozat nud la 49 ani!

Citește și Ce mănâncă Celine Dion într-o zi obișnuită

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter