Cum arată copiii lui Brigitte Macron

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 mai 2020, 15:38
Întreaga lume o cunoaște pe Brigitte Macron, soția președintelui francez Emmanuel Macron. Povestea lor de iubire a făcut furori din două motive: diferența de vârstă, prima doamnă a Franței fiind mult mai învârstă decât soțul ei, și gelozia șefului de stat care își adoră soția, dar vrea să știe tot ce face aceasta.

Brigitte Macron (67 ani) a mai fost măritată, între 1974 și 2006, cu funcționarul bancar André-Louis Auzière. Iar din această căsnicie au rezultat trei copii, două fete și un băiat: Tiphaine, Laurence și Sebastien.

Tiphaine are 36 de ani și este o avocată de succes în Franța. Aceasta apare destul de des alături de mama ei, astfel că chipul ei nu le este necunoscut cetățenilor francezi.

Citește și: Regina Elisabeta deține șase recorduri mondiale

Pe de altă parte, Laurence are 43 de ani și este cardiolog. Ea a făcut campanie pentru tatăl ei vitreg la alegerile prezidențiale din anul 2017.

Cel mai mare dintre frați este Sebastien. Are 45 de ani și este inginer. Spre deosebire de surorile lui, Sebastien încearcă să se țină departe de ochii publicului.

Dacă Sebastien seamănă cu tatăl lui, cele două fete, Laurence și Tiphaine, au moștenit frumusețea mamei lor.

Vezi în Galeria FOTO cum arată copiii lui Brigitte Macron.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter