Cum arăta Andreea Bălan în urmă cu 24 de ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 24 septembrie 2018, 16:20
Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din showbizz-ul autohton, însă nu mulți și-o mai amintesc cum arăta în primii ani de muzică, cu mult înainte de a face parte din trupa Andre.

Andreea Bălan a împlinit 24 de ani de când a urcat prima oară pe scenă și cu această ocazie a dorit să împărtășească amintirile de la vârsta de 10 ani cu fanii și prietenii virtuali:„Acum 24 de ani, la vârsta de 10 ani am avut prima apariție la tv la emisiunea Ba Da, Ba, Nu’ de la TVR. Asta se întâmpla cu 3 ani înainte de Andre, iar la 12 ani am lansat primul album solo. De atunci sunt pe scenă fără nicio pauză. A fost un drum lung și nu a fost ușor deloc…? Este foarte greu să te menții peste două decenii și să te reinventezi mereu”, – a scris Andreea Bălan pe contul său de Instagram, acolo unde a postat și filmulețul.

Andreea Bălan este căsătorită cu George Burcea din 2017 și au împreună o fetiță, pe nume Ella, în vârstă de aproape doi ani. Din anul 1998, artista a făcut parte din trupa Andre, alături de Andreea Antonescu, iar din anul 2002 a cântat singură, bucurându-se de succes în continuare.

Citește și – Dana Războiu a ajuns să prezinte știrile după o ceartă cu Dan Negru

Citește și – Cătălin Scărlătescu a fost arestat, iar motivul este de tot hazul

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter