Cum arată Alina Laufer la câteva zile după ce a născut. Prima imagine din spital

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 19 februarie 2021, 08:51
Alina Laufer (37 de ani) a născut prematur luni, 15 februarie 2021. La doar câteva zile după ce a devenit din nou mamă, aceasta a postat pe rețelele de socializare prima imagine cu ea din Maternitatea Giulești. 

Alina Laufer, soția politicianului Ilan Laufer, era însărcinată în șapte luni cu gemeni, însă a fost nevoită să nască prematur pentru că una dintre membrane s-a rupt și a început să piardă lichid amniotic.

Citește și: Ce bine se înțeleg Jorge și Alina Laufer, fosta lui soție. Familiile celor doi, reunite pentru aniversarea fiicei lor

Luni, Ilan Laufer a dat vestea că soția sa a născut: „Am devenit dublu tătic! Alina a născut în această dimineață, iar acum cei mici se află la incubator și Alina la terapie intensivă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol și mă rog în continuare să îi aibă în pază”.

Acum, fosta soție a lui Jorge se simte bine și a publicat prima imagine cu ea după nașterea prematură. Cu zâmbetul pe buze, ea le-a mulțumit urmăritorilor săi pentru susținere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alina Laufer (@alina.laufer)

Alina și Ilan Laufer sunt căsătoriți din anul 2013. Cei doi își doreau enorm să aibă un copil împreună, însă abia după mai mulți ani de încercări a unor tratamente de fertilizare, Alina a rămas însărcinată. Aceasta mai are o fată, de 13 ani, pe nume Karina, din căsnicia cu cântărețul Jorge.

Citește și: Ilan Laufer, dezvăluire dureroasă. Soția sa, Alina, a pierdut o sarcină

„Am aflat că vom avea băiat și fată, așa că bucuria este dublă și suntem foarte fericiți. Suntem foarte fericiți. Ilan este foarte bucuros și chiar vorbeam și spuneam că am recuperat acum cu aflarea veștii că vom avea gemeni toată perioada în care am suferit 8 ani de zile pentru că nu reușeam să devenim părinți. De-acum încolo o să ne pregătim cum se cuvine!”, declara Alina Laufer când a aflat că va deveni din nou mamă.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter