Cum arată Alexandra Dinu. Fosta soție a lui Adrian Mutu, mai frumoasă ca oricând

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 10 august 2020, 15:19
Timpul nu pare să fi trecut peste Alexandra Dinu. Fosta soție a lui Adrian Mutu are aproape 40 de ani, dar arată ca la 20. Cu o siluetă de invidiat și un chip peste care anii nu au trecut, Alexandra face furori pe rețelele de socializare. 

Blonda cu ochi albaștri are aceeași privire pătrunzătoare și zâmbet fermecător cu care a cucerit publicul în anul 2001 când s-a măritat cu celebrul fotbalist.

Alexandra Dinu are acum 39 de ani și un fiu care în luna septembrie va împlini 18 ani, însă arată la fel de bine ca o adolescentă.

Citește GRATUIT numărul de iulie al Revistei Unica, în format digital!

Alexandra, care este actriță și prezentatoare de televiziune, a trăit 16 ani în Italia, după care a decis să se mute în Statele Unite. Aceasta a jucat recent și în filme precum: ”Bullet Head”(Capcană mortală), cu Adrien Brody, şi “Final Score”, împreună cu Dave Bautista.

La fel de bine îi merge și pe plan sentimental. Actrița trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste cu Jeffrey Greenstein, unul dintre producătorii „Loving Pablo”. Lucrurile merg foarte bine între ei, mai ales că Greenstein se înțelege de minune cu fiul Alexandrei, Mario.

Vezi în Galeria FOTO cum arată acum Alexandra Dinu.

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter