Cum arată acum sora Andreei Tonciu. Lorena a ajuns de nerecunoscut

De Mădălina Manole, pe
Dacă Andreea Tonciu a ales să se expună în lumina reflectoarelor și este cunoscută de toată lumea, iată că sora sa preferă să stea departe de showbizz. Lorena Tonciu, însă a ajuns de nerecunoscut după ce a apelat de mai multe ori la medicul estetician.

Andreea Tonciu, în vârstă de 33 de ani, are o soră mai mică, pe nume Lorena, care anul acesta a terminat liceul și a susținut examenul de bacalaureat. Sora Andreei Tonciu a avut rezultate destul de bune la examen, reușind să ia 7,25 la proba de Limba și Literatura Română, 7.05 la Matematică și nota 9 la Geografie, prin urmare și-a făcut cadou o schimbare de look.

Lorena Tonciu, de îndată ce a devenit majoră, a apelat la medicul estetician, iar schimbările nu doar că sunt vizibile, dar au transformat-o total.

Andreea Tonciu și-a dus sora în Turcia pentru a-și îmbunătăți look-ul, la aceeași clinică unde și ea și-a operat nasul în urmă cu 4 ani. Astfel, Lorena Tonciu, dornică de schimbare, și-a făcut rinoplastie, și-a pus silicoane și acid hialuronic în buze și… s-a transformat complet.

Vezi în galeria foto cum arată Lorena Tonciu, sora Andreei Tonciu, după schimbarea radicală de look! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter