Cum arată acum fiul lui Ștefan Bănică Junior

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 23 mai 2017, 11:47

L-am văzut în 2013 în videoclipul piesei „Alerg printre stele”, alături de celebrul său tată, însă de atunci Ștefan Bănică Junior și-a ținut fiul departe de ochii curioși ai publicului.

Juniorul Radu Ștefan a crescut între timp și a moștenit din șarmul tatălui său, iar dovadă sunt fotografiile pe care puștiul în vârstă de 16 ani le publică pe rețelele de socializare. În plus, elev al unui liceu din București, Radu a fost desemnat Mister Boboc anul trecut, când era în clasa a noua.

De asemenea, fiul lui Ștefan Bănică Junior are veleități de model și postează frecvent fotografii fashion în mediul virtual.

Radu este fiul artistului născut din relația sa cu avocata Camelia Constantinescu. Pe lângă acesta, Ștefan Bănică Jr. mai are o fiică, Violeta, născută în timpul căsătoriei cu Andreea Marin.

 „Sunt un tată fericit, am doi copii minunaţi, o am pe mama lângă mine, am o femeie care mă iubeşte şi pe care o iubesc şi o profesie care imi umple sufletul, care îmi dăruieşte şi mă face să dăruiesc”, spunea cântărețul într-un interviu pentru Viva!

Descoperă, în galeria foto de mai sus, cum arată în prezent fiul lui Ștefan Bănică Junior!

Foto – Libertatea.ro, Facebook (Radu Stefan Banica)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter