Cum arată acum Ana Mărgean, câștigătoarea „Românii au Talent” 2021. A ajuns în finala „America are Talent”

De Ovidiu Cojocaru, pe

Ana Mărgean, concurenta care a cucerit inimile românilor în urmă cu doi ani și care i-a convins să o voteze pentru a câștiga trofeul „Românii au Talent” 2021, cucerește America.

Tânăra care a primit Golden Buzz din partea Andrei a dus talentul ei peste Ocean și a ajuns de această dată în finala „America are Talent” All Stars.

Ana Mărgean, finalistă la „America are Talent”

Invitată în ediția de miercuri a emisiunii „La Măruță”, Ana Mărgean a povestit întreaga experiență trăită în America și a mărturisit că este extrem de mândră de faptul că a putut arăta și străinilor talentul ei.

În 2021, Ana Mărgean pășea pe scena „Românii au talent” și devenea rapid cunoscută drept fetița ventriloc. A reușit să câștige aprecierea juriului și a publicului, iar Andra i-a oferit șansa de a ajunge direct în semifinalele concursului.

În următoarele etape, Ana Mărgean onfirma că este un munte de talent și reușea să câștige finala competiției de la PRO TV, adunând cele mai multe voturi din partea telespectatorilor.

Citește și: Cum arată acum Adrian Țuțu, primul câștigător „Românii au Talent”. Premiera sezonului 13, vineri, la PRO TV

Talentul de ventriloc și l-a descoperit în pandemie. Stând pe rețelel de socializare a început să urmărească mai multe tehnici ale unor ventriloci celebri și în cele din urmă a reușit să creeze un moment inedit pe scena talentelor.

„În pandeme am descoperit talentul, pentru că eram plictisită și pentru că stăteam pe social-media foarte mult. M-am uitat pe Youtube si am descoperit un ventriloc, acum idolul meu, și atunci a inceput totul”, a povestit Ana Mărgean în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Americanii au spus „DA!” talentului ei

într-un sezon cu totul și cu totul special, americanii au adunat în acest an cele mai bune 80 de numere care au participat vreodată la show-urile de talent din întreaga lume, iar dintre aceștia doar 11 au ajuns îmn marea finală. Printre ei și românca Ana Mărgean.

Juriul american format din Howie Mandel, Simon Cowell și Heidi Klum, a fost de-a dreptul uluit de performanța lui Anei. În doar două ore de când a fost urcat pe Facebook, video-ul cu Ana Maria Mărgean la America are Talent: All Stars a strâns 8.000 de like-uri și aproape 200.000 de vizualizări.

Citește și: Cine e Rareș Prisacariu, băiețelul de 7 ani care a primit Golden Buzz la „Românii au talent”: „Nu îmi doresc să transmit emoții triste”

În America totul a fost foarte frumos. Totul a fost plătit, echipa una profesională și mi-a plăcut extrem de mult. Am stat aproximativ două săptămâni. Am avut emoții si urmărindu-mi prestația mi-a plăcut, chiar cred că a ieșit bine și mi-a confirmat că a fost asa cum a trebuit”, a spus Ana Mărgean.2

Sursă fotografii: Facebook / Captură PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter