Cum arată acum actrița Danna Garcia din telenovela „Jurământul”?

De Adelina Duinea, pe

La începutul anului 2020, Danna García a împlinit 42 de ani. Cu toate acestea, actriței de origine columbiană cu greu i-ar putea da cineva mai mult de 30.

În primăvara anului acesta, Danna dezvăluia în mediul online că a fost infectată cu noul coronavirus. După doar câteva zile de la externare, actrița anunța că este din nou infectată.

Cum arată acum actrița Danna García din telenovela „Jurământul”?

Trei luni mai târziu, la începutul lui iunie, Danna și-a putut revedea soțul și fiul. După două teste negative, actrița și-a îmbrățișat din nou fiul, pe micuțul Dante, care pe 11 iulie a împlinit 3 ani.

„Am reconsiderat câteva aspecte ale vieții noastre, la nivel de familie, și vom avea parte de câteva schimbări drastice. Ne vom muta din țară”, a mărturisit actrița în exclusivitate pentru People en Español, citează TV Mania.

Decizia de a părăsi Mexicul, unde locuiesc în prezent, stă la baza dorinței de a-i oferi fiului lor o viață mai bună. Cei doi nu s-au decis încă unde se vor muta.

„Mereu suntem între o țară și alta. Simțim că starea mea de sănătate a fost un semn care ne-a arătat cât de scurtă e viața. Dorim un loc în care fiul nostru să prindă rădăcini.”

Danna García este cunoscută datorită rolurilor sale în telenovele precum Cafea cu parfum de femeie (1994 – 1995), Jurământul (2003), Te voi învăța să iubești (2004), Iubire de mamă (2005) și Trădarea (2008).

Imagini recente cu Danna García găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Instagram

Citește și:

Au devenit părinți după două sarcini la rând pierdute! Artista a adus pe lume un fiu

Andreea Bălan a avut un weekend de coșmar. Ce a pățit Clara, fetița ei cea mică

Adrian Nartea neagă faptul că a fost infectat cu noul coronavirus: „Nu am și nu am avut COVID”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter