Cum a scăpat Alina Sorescu de depresia postnatală

De Geo Berciu, pe

Alina Sorescu este mămica unei frumoase fetiţe de două luni de zile şi se consideră norocoasă că a scăpat, cu ajutorul familiei, de efectele depresiei postanatale.
Alina Sorescu a adus pe lume, în data de 12 ianuarie, primul său copil, o fetiţă căreia i-a dat numele Elena Carolina. Artista s-a bucurat încă din prima zi de tot sprijinul familiei, fapt care a ajutat-o să evite capcanele depresiei postnatale şi să treacă mai uşor pentru greutăţile de care se lovesc proaspeţii părinţi.

„Văd că până acum nu am trecut prin vreo depresie, şi acest lucru se datorează cu siguranţă sprijinului de care am parte. Jobul de proaspătă mămică e foarte solicitant, dar mă bucur că pot conta în mod special pe mama mea, care mă ajută la creşterea celei mici. De asemenea, Alexandru şi restul familiei sunt alături de mine şi nu m-am simţit nicio clipă descumpănită. Şi cel mai important lucru până la urmă este faptul că mi-am dorit foarte mult să fiu mămică, aşa că preţuiesc fiecare moment petrecut alături de fetiţa mea” a povestit Alina Sorescu pentru spynews.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter