Cum a reacționat Meghan Markle după ce a fost întrebată dacă vrea să se căsătorească cu Prințul Harry

De Amelia Matei, pe
După nunta fastuasă a Pippei Middleton, presa britanică speculează că Prințul Harry vrea să facă următorul pas în relația lui cu Meghan Markle, și anume de a o cere în căsătorie. La cea mai recentă apariție în public a actriței, jurnaliștii au profitat de ocazie și au cerut lămuriri.

Întreaga distribuție a serialului „Suits” s-a reunit, zilele trecute, la o repetiție deschisă publicului larg în Austin, Texas. De la eveniment nu a lipsit nici Meghan Markle, iubita Prințului Harry, spre fericirea jurnaliștilor, care au avut ocazia să îi adreseze direct câteva întrebări personale.

La un moment dat, un ziarist a întrebat-o pe Meghan dacă „speră să se căsătorească cu Prințul Harry”.

Surprinsă de întrebarea incomodă, actrița a răspuns printr-un zâmbet larg, evitând să ofere alte explicații pentru a nu lăsa loc de interpretări.

Un alt moment delicat a fost acela în care co-starul Rick Hoffman a rugat-o pe Meghan să citească scenariul cu accent britanic, făcând referire, desigur, la relația Prințul Harry.

Meghan Markle a venit singură la acest eveniment, deși ceilalți colegi de platou au sosit împreună de la un hotel din apropiere. Motivul este cp actrișa a ales să se cazeze în suburbiile din Austin, la pensiunea „The Archer”, unde plătește 260 de dolari pe noapte.

Citește și – Ce titlu regal va purta Meghan Markle dacă se va căsători cu Prințul Harry

Citește și – Singura poză cu Prințul Harry și iubita la nunta Pippei Middleton

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter