Andreea Antonescu, impresionată de relația dintre fiicele ei: „Sienna a luat-o imediat în brațe și nu voia s-o mai dea altcuiva”/ Exclusiv

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 17 aprilie 2023, 17:36

Una trăiește în America, alta în România, sunt fiicele Andreei Antonescu și sunt legate de o mare dragoste! Sienna s-a lipit de surioara ei mai mică de cum a văzut-o. Iar astăzi, chiar dacă a ales să își continue studiile în S.U.A, vrea să afle în fiecare zi vești despre ea, semn că dragoste dintre surori nu poate fi întrecută de nimic.

I-a fost dor de ea pe când era în competiția America Express, dar acum Andreea Antonescu și fiica ei sunt nevoie să trăiască din nou la distanță.

Andreea Antonescu: „Sienna este înnebunită după surioara ei”

“Mă așteptam ca, la un moment dat, să-și dorească să studieze exclusiv în America, dar mi-am dorit mult ca primii ani de școală să-i facă în România, deoarece știu că sistemul românesc dezvoltă creierul copilului! Sienna este înnebunită după surioara ei, îmi cere mereu să o vădă pe video, o iubește mult, simte să o protejeze la maximum. Când mi-a făcut surpriză la maternitate, aveam emoții să-i văd reacția când își vede surioara, dar a luat-o imediat în brațe și nu voia s-o mai dea altcuiva”, povestește Andreea Antonescu pentru Unica.ro

A trecut prin multe episoade care au încercat-o, dar piederea tatălui îi lasă și acum ochii în lacrimi. Și poate că Andreea Antonescu a înțeles pe deplin această dramă trăită atunci când, la rândul ei, a devenit părinte.

“Pierderea tatălui meu a fost evenimentul care m-a marcat cel mai tare. Odată cu pierderea lui am început să privesc viața cu alți ochi, să caut și să înțeleg scopul meu pe acest pământ, să investesc în psihicul meu, să ajung să fiu bine cu mine”, mai spune Andreea Antonescu.

Citește și: Andreea Antonescu pregătește botezul fetiței după America Express: „Traian s-a bucurat pentru mine când a aflat că sunt însărcinată”/ Exclusiv


„La un moment dat au fost și câteva împușcături la aproximativ doi metri de mine”

În timpul competiției America Express, artista recunoaște că s-a temut chiar și pentru viața ei, mai ales că zonele nu erau sigure și împușcăturile erau la ordinea zilei.

“Au existat câteva momente în care mi-a fost teamă, da! Erau dăți când cei care ne luau cu mășină nu voiau efectiv să ne lase să ne dăm jos pentru că locul unde trebuia să ne oprim nu era safe, ni s-a spus că “se pierd turișți” în acea zonă! La un moment dat au fost și câteva împușcături la aproximativ doi metri de mine”, își amintește Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu, despre relația cu Andreea Bălan la America Express

Și relația dintre ea Andreea Bălan a fost pusă la grea încercare în timpul competiției America Express, dar, mânate de dorința de victorie și de legătura pe care au sudat-o în acești ani, au trecut peste toate animozitățiile.

“Întotdeauna există și momente tensionate, mai ales în condițiile în care eram noi fără bani, fără telefoane, secundă de secundă împreună, dar am reușit să rămân pe cât posibil cerebrală și să-mi dau seama că e doar un joc, că mai devreme sau mai târziu totul se termină și revin la viața mea.

Dacă au mai existat disensiuni între noi au fost încheiate repede, deoarece conștientizam că, în alte condiții, ar fi fost considerate fleacuri! În competiție aveam amândoua un singur telefon ca să ajungem la final”, mai spune Andreea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter