Cum a reacționat Ashton Kutcher după ce a fost acuzat că a înșelat-o pe Mila Kunis

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 11 iulie 2017, 15:53
O publicație de peste Ocean a scris zilele trecute că Ashton Kutcher și-a înșelat soția cu o tânără brunetă, a cărei identitate este necunoscută. El a fost surprins de paparazzi urcând la bordul unui avion privat alături de o femeie, iar revista americană s-a grăbit să speculeze că actorul ar avea de fapt o aventură.

Însă Ashton Kutcher a lămurit situația printr-o persoană pe contul său personal de Twitter. Actorul în vârstă de 39 de ani a preceizat că „tânăra brunetă și misterioasă” este, de fapt, verișoara lui, nicidecum o amantă cu care a plecat în vacanță.

Actorul din „Doi bărbați și jumătate” a publicat pe rețeaua de socializare o fotografie cu respectivul material din revistă, alături de un mesaj ilar.

„Ar fi trebuit să o auziți pe Mila cât de supărată a fost pentru că am petrecut ziua cu verișoara noastră. Îmi pare rău, mătușă Jodie pentru lipsa de integritate a acestor publicații”, a scris Ashton Kutcher pe contul personal de Twitter.

Ashton Kutcher și Mila Kunis, colegi în distribuția serialului  „That ’70s Show/ Anii ’70”, formează un cuplu din 2012. Cei doi s-au căsătorit doi ani mai târziu, în 2014, și au împreună doi copii – Wyatt, o fetiță de trei ani și Dmitri, un băiețel în vârstă de nouă luni.

Citește și – Ashton Kutcher, discurs impresionant despre fratele lui bolnav: „De fiecare dată când îmi era milă de el, îl desconsideram”

Citește și – Mila Kunis, desemnată cea mai sexy femeie în viaţă

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter