Cum a fost cerută Ioana Ginghină în căsătorie. „M-a luat un pic cu tăiat de respirație”

Ioana Ginghină (43 de ani) a oferit noi detalii despre momentul în care a fost cerută în căsătorie, despre viitoarea nuntă, dar și despre posibilitatea de a deveni din nou mamă. Ioana și iubitul ei, Cristi Pitulice, s-au logodit în ziua în care actrița a împlinit 43 de ani, pe 21 septembrie 2020.

Din fostul mariaj cu actorul Alexandru Papadopol (45 de ani), Ioana are o fiică, Ruxandra, în vârstă de 13 ani. Ioana și Alexandru au divorțat în vara anului 2019, după 13 ani de mariaj. Acesta va fi al treilea mariaj al actriței. Ioana s-a căsătorit pentru prima dată la vârsta de doar 21 de ani, cu actorul Daniel Tudorică (47 de ani).

Cum a fost cerută Ioana Ginghină în căsătorie. „M-a luat un pic cu tăiat de respirație”

„Sunt hotărâtă să mă mărit, dar nu știu dacă o să îmbrac o rochie de mireasă și nu știu dacă sunt hotărâtă să mă mărit neapărat anul acesta. (…) Prietenii foarte prieteni vor fi acolo și, bineînțeles, familiile. Nu va fi o nuntă fastuoasă pentru că am noroc, de data asta, nu-și mai dorește nimeni o astfel de nuntă”, a mărturisit Ioana Ginghină la Antena Stars.

„Cererea a fost simplă. A fost demult. A fost anul trecut de ziua mea, practic se face anul. Când am văzut inel m-a luat un pic cu tăiat de respirație. Eu am zis da, dar nu-mi doresc neapărat să mă mărit. Omul de lângă mine este omul potrivit, dar nu-mi doresc neapărat să fac pasul ăla. Cristi a înțeles foarte bine asta.

I-am zis: «Eu spun da, pentru că în momentul ăsta simt că alături de tine pot să merg mai departe». Am mai vorbit despre asta. Noi am făcut niște investiții împreună, drept pentru care avem deja un act care ne leagă cred că mai mult decât actul de căsătorie.

Citește și: 

Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol după doi ani de la divorț

Ioana Ginghină, vacanță în Spania și în Grecia, înaintea revenirii pe platoul de filmare de la Adela

Ce carieră își dorește fiica Ioanei Ginghină să urmeze? „Deja discutăm la ce liceu să meargă”

Am vrut să fiu vindecată și sigură când fac acest pas din nou. Ruxandra este pe primul loc pentru mine și vreau să văd că se înțeleg bine în continuare și că relația lor merge la fel de bine”, a mai spus actrița. „Noi (n.r. – Cristi și Ioana) am făcut deja niște investiții importante împreună, am cumpărat pământul din jurul casei în care locuiesc.

Eu cu Alexandru aveam o parte de teren și cealaltă parte era a foștilor mei socri. La partaj, cumpărasem partea lui Alexandru și acum am cumpărat cu Cristi partea foștilor socri. Mi se pare mai important actul acesta decât cel de căsătorie, pentru că vrem să construim ceva împreună.

Asta mi-a plăcut la Cristi – că a fost alături de mine de la început. În primul rând, e o altfel de iubire cea de la 40 de ani, când sunt mult mai matură. Apreciez lucrurile pe care le face pentru mine, că-mi iubește copilul, că mă ajută mult cu Ruxi”, a mai mărturisit actrița în iulie 2021, pentru OK! Magazine.

Ioana Ginghină: „Posibilitatea de a deveni din nou mamă nu este întocmai ușoară”

„Posibilitatea de a deveni din nou mamă nu este întocmai ușoară pentru că nu mai sunt dispusă să mai fac un tratament. Acum câțiva ani am făcut și nu am avut neapărat un succes. Mai mult m-am îngrășat. Am discutat cu Ruxandra, dar ea este mult prea mare ca să o bucure sau să o întristeze acest eveniment.

Din propria mea relație cu sora mea, ea e mai mică decât mine cu 11 ani, cred că de-abia de când a devenit ea mamă, deci de vreo 5 ani, suntem surori. Am fost tot timpul mamă-fiică. Eu am fost o mamă mai de gașcă așa pentru ea, pentru că era diferența mare de vârstă”, a mai declarat Ioana Ginghină la Antena Stars.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter