Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe soția sa: „Am alergat-o cu patul vreo 4 luni”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 mai 2020, 13:02
Răzvan și Irina Fodor sunt căsătoriți de peste 10 ani și împreună au o fetiță, cei doi formând unul dintre cele mai longevive și carismatice cupluri din showbizz-ul autohton.

Răzvan și Irina Fodor s-au îndrăgostit la prima vedere pe platourile de filmare din Buftea, unde Irina făcea figurație, însă dat fiind că artistul avea faimă de mare cuceritor i-au trebuit 4 luni să-i intre în grații cele ce avea să-i devină nu doar iubită, ci și soție, și care la vremea respectivă avea doar 19 ani:

 „E un secret pe care îl știe gașca mea de apropiați, dar acum după 10 ani pot să-l împărtășesc. Eu am cunoscut-o pe nevastă-mea în 2007. Secretul ar fi că am alergat-o cu patul pe la Leu, pe acolo la cămine, vreo 3 luni și jumătate, ceva de genul ăsta. Pe vremea aia treceai la „pierdute” după două săptămâni maxim.

Citește și Oana Zăvoranu, executată silit, deși și-a demonstrat nevinovăția

După ea am alergat vreo 3 luni, aproape 4. Cel mai mult de până acum, dar a meritat. Mi-am dat seama că ea e, ăsta a fost și motivul real pentru care am insistat atât, că altfel fugeam de mult”, – a mărturisit Răzvan Fodor în emisiunea „De Speak firu-n patru”.

Citește și – Andreea Antonescu, curtată de fotbaliști: „Am atins un subiect care nu îmi place”

Citește ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI. Un format nou, digital, accesibil gratuit din chioșcul online Ringier.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter