Cum a cucerit-o Alex Velea pe Antonia: „Am apreciat foarte mult la el că este…”

Antonia și Alex Velea vor împlini curând zece ani de când sunt împreună. Artista a povestit recent cum a reușit să o cucerească și cum a ajuns să aibă una dintre cele mai longevive relații din showbiz. 

Alex Velea și Antonia au împreună doi copii, pe Dominic și pe Akim, însă artista are și o fetiță din căsnicia anterioară, pe Maya. Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Antonia a vorbit deschis despre relația cu Alex Velea și cum au ajuns să fie împreună: „am și construit, dar a fost ceva și din prima (…)”.

Vezi video:

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Alex Velea și Antonia se cunosc din 2009, fiind doar prieteni. Fiecare dintre ei se afla la sfârșitul relației de cuplu cu un alt partener, amândoi trecând printr-o perioadă nefericită din viața lor. La sfârșitul lui 2012, s-au revăzut, s-au îndrăgostit și și-au dat o șansă.

La scurt timp după ce a divorțat de Vincenzo Castellano, anul acesta, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Artista și fostul soț italian au încheiat procesul de divorț, după mai mulți ani în care s-au judecat la tribunal. Cei doi au acum o relație de prietenie și au ales să se înțeleagă de dragul fetiței lor Maya.

Antonia și cei trei copii au petrecut Sărbătorile împreună

Maya a venit special din Italia, acolo unde locuiește cu tatăl ei, în România pentru a petrece Crăciunul alături de Antonia și cei doi frați vitregi. La masa în familie, nu au lipsit mama cântăreței, Denise Iacobescu, și nici Zanni, protejatul lui Alex Velea și câștigătorul concursului Survivor 2021, scrie Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter