Cu cine se iubeste Flavia Mihășan de la Neatza

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 29 august 2018, 15:17
Flavia Mihășan (33 ani), asistenta sexy din emisiunea Neatza de la Antena 1 și colega lui Răzvan și Dani, trăiește o nouă și frumoasă poveste de dragoste, iar cu iubitul său, se pare, împarte destul de multe pasiuni.

Flavia Mihășan și-a cunoscut actualul partener la repetițiile pentru musicalul „Mamma Mia!”, informează spynews.ro. Se pare că cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere și la scurt timp au format un cuplu, însă și-au ținut povestea de iubire departe de ochii curioșilor.

Marius Moldovan - iubit Flavia Mihasan 2

Flavia Mihășan se iubește cu Marius Moldovan, în vârstă de 27 de ani, de profesie actor, fotomodel şi dansator profesionist. Tânărul, originar din Bistrița, s-a mutat în București de mulți ani și lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, dar colaborează și cu  agenţiile de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal. Și-a început cariera de dansator încă din copilărie și anul trecut a reușit să ajungă în finala concursului Românii au talent.

Marius Moldovan - iubit Flavia Mihasan 2

Cu toate că nu și-au oficializat încă relația, Flavia și Marius au fost împreună în vacanță și au postat imagini în același timp, din aceleași locuri.Marius Moldovan - iubit Flavia Mihasan 2 În plus, Dani, un cârcotaș prin definiție, a insistat în emisiune să-i recunoască cine i-a făcut fotografiile: „Ia-mi o piatră de pe inimă și zi-mi cine ți-a făcut poze în vacanță, că mă înțeapă acilea! (…) Dar cine o fi, mă, că mă ține de o lună și ceva?” – a glumit haiosul prezentator TV.

Citește și – Cine este și cum arată noul iubit al Doiniței Oancea

Citește și – Bodo, solistul Proconsul, confesiuni despre credință: „Înainte de Dumnezeu, îmi umpleam golul din suflet cu alcool, cu fete și cu întâmplări ciudate”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter