Cu cine s-a iubit Mirela Vaida la începutul carierei sale

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 noiembrie 2019, 14:13
Mirela Vaida este în prezent căsătorită și se bucură de o viață de familie așa cum și-a dorit. Prezentatoarea de televiziune are trei copii și un soț care o sprijină în tot ceea ce face.

Mirela Vaida, în vârstă de 37 de ani, a debutat ca artist în 2002, pe vremea aceea purtând încă numele de fată, Mirela Boureanu. Avea doar 20 de ani, participase la mai multe festivaluri de muzică şi tocmai câştigase un casting prin care devenise membră a trupei de fete Ho-Ra. Ei bine, la vremea respectivă, Mirela avea o relație cu un cunoscut cântăreț, el fiind partea celebră a cuplului. Este vorba de Claudiu Popescu, membru fondator al trupei No-Name, un artist în mare vogă la vremea respectivă.

Cu cine s-a iubit Mirela Vaida la începutul carierei sale

„Pentru viitorii ei fani, avem o veste bună: Mirela este singură! Din februarie, s-a despărţit de iubitul ei, Claudiu de la No-Name”, – scria presa anului 2003, potrivit Libertatea.

Cu cine s-a iubit Mirela Vaida la începutul carierei sale

Mirela este căsătorită  cu Alexandru Vaida, director comercial la o companie de renume. Acesta evită expunerea publică, motiv pentru care fotografiile cu cei doi împreună sunt rare.

Mirela Boureanu Vaida si sotul sau si copiii

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter