Cu ce se ocupă părinții Loredanei Groza

De Mădălina Manole, pe
Loredana Groza este, fără îndoială, cea mai cunoscută, îndrăgită și apreciată artistă din muzica românească. Lory se poate mândri cu o carieră solidă, o viață de familie liniștită și discretă, dar și cu doi părinți minunați.

Loredana Groza, în vârstă de 48 de ani, are cu cine semăna, atât fizic, cât și din punct de vedere al caracterului, al responsabilității și perseverenței de care a dat dovadă în carieră. Părinții artistei sunt încă în putere și surprind prin forța de care dau dovadă în planul muncii, dar și prin relația solidă pe care au reușit să o clădească în cei 52 de ani de la căsătorie.

Cu ce se ocupă părinții Loredanei Groza

Părinții Loredanei Groza locuiesc în Bacău, mama sa fiind învățătoare, iar tatăl său fiind scriitor: „Părinţii mei sunt Vasile şi Leonida Groza şi sunt nişte moldoveni. Suntem din judeţul Bacău. Mama mea este învăţătoare şi încă profesează. Tata este scriitor şi este membru în Uniunea Scriitorilor”, – a mărturisit Loredana Groza într-o emisiune de televiziune.

Cu ce se ocupă părinții Loredanei Groza

Loredana Groza tinde să puncteze același mariaj armonios și de lungă durată cu soțul său, Andrei Boncea, cei doi fiind căsătoriți de aproximativ 20 de ani. Au împreună o fiică, pe nume Elena, o domnișoară frumoasă, care anul acesta va împlini 21 de ani. În ultima perioadă, Lory își petrece vacanțele alături de fiica sa, vizitând cele mai exclusiviste locuri din lume.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter