Cu ce se ocupă acum prima soție a lui Alex Velea, Ana Maria Mircea

De Unica.ro, pe

Alex Velea și prima lui soție, Ana Maria Mircea, au fost căsătoriți între anii 2010 și 2013. Deși divorțul s-a pronunțat în 2013, Alex și Ana s-au separat încă din anul 2012. De la sfârșitul aceluiași an, solistul formează un cuplu cu solista Antonia Iacobescu.

Cu ce se ocupă acum prima soție a lui Alex Velea, Ana Maria Mircea

Alături de cântăreață, Alex are doi fii, Dominic, în vârstă de 7 ani, și Akim, în vârstă de 5. Din primul mariaj, Antonia mai are o fiică, Maya, în vârstă de 11 ani. Alex și Antonia s-au logodit în iulie 2021.

După despărțirea de solist, Ana, care studiase anterior economie, a urmat Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, specializarea Psihiatrie, pe care a absolvit-o în anul 2016.

Ulterior, Ana și-a deschis un cabinet de psihologie în București. Potrivit Impact, acesta nu ar fi avut succes, motiv pentru care Ana s-a mutat în Londra. Conform aceleiași surse, în anul 2020, Ana s-ar fi mutat din Marea Britanie în Africa de Sud, unde ar locui o parte din familia ei.

Pentru WOWbiz, surse din preajma Anei dezvăluiau în ianuarie 2020 că tânăra este medic al organizației National Health Service (NHS), serviciul național de sănătate englez, unul dintre cele patru sisteme naționale de sănătate finanțate public în Regatul Unit.

Tot potrivit WOWbiz, Ana este implicată în câteva proiecte umanitare derulate în zone defavorizate din Africa. În urma divorțului de Alex, Ana ar fi obținut 70.000 de euro și o mașină.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Antonia, criticată pentru silueta tonifiată: „Prea mulți mușchi… deloc feminină”

Antonia nu mai poate deveni mamă. „Sănătatea nu îi mai permite”

Alex Velea, primele dezvăluiri despre nunta cu Antonia. Cum va arăta evenimentul

„Acum câțiva ani, am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcționat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinții mei. S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, pentru că nu mă simțeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit”, povestea Alex Velea în trecut.

„Îmi doream să am copii de la 20 de ani, dar nu am găsit persoana potrivită, probabil nici eu nu eram pregătit la vârsta aia. S-a întâmplat fix la vârsta și cu persoana potrivită”, a mai spus de curând, în emisiunea online „Duet”, găzduită de Alexandra Ungureanu.

„Am trei copii minunați, pentru că am trei, am doi cu Antonia și pe Maya o consider fiica mea. O iubesc la fel de mult și sunt mândru de succesele ei. Vreau să fiu un prieten foarte bun al ei și să-mi exercit acest rol de tată vitreg, dar vitreg sună urât. Vreau să fiu un prieten bun. Am rolul meu în viața ei”, a mai spus atunci.

„Mi-ar plăcea să facă ce își doresc, într-un domeniu în care au aptitudini. Nu vreau să-i forțez, dar eu cred că o să cânte. Sunt fabuloși, dar nu vreau să-i laud prea mult, pentru că sunt copiii mei. Fiecare crede că odrasla lui e specială, așa și trebuie”, a completat.

Foto: Libertatea.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter