Cristina Ștefan a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

De Adelina Duinea, pe

Cristina Ștefan (29 de ani) și soțul ei, actorul Denis Ștefan, vor deveni părinți pentru a doua oară anul acesta. Perechea mai are împreună o fiică, Delia, în vârstă de 7 ani. În mediul online, cuplul a dezvăluit recent sexul celui de-al doilea copil.

Cristina Ștefan a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

Cristina are deja lista cu numele bebelușului. „Da, m-am gândit la nume. Am o listă foarte scurtă și pentru fetiță și pentru băiețel. Aștept ecografia și după o să alegem foarte rapid”, mărturisea dansatoarea la finalul lunii aprilie. Cristina a întregit echipa Cronicii Cârcotașilor în anul 2008.

Bebelușa va continua să apară la Cronică până în iunie. „Eu merg doar la Cronică și îmi este suficient [ca efort fizic]. Exerciții fizice încă nu am făcut acasă. Nu am starea necesară. În iunie voi încheia încă un sezon la Cronică”, a mai spus.

În afara acestui job, Cristina era managerul unui magazin de haine din București. „Nu mai merg la magazin din luna martie. Am hotărât împreună cu doctorul meu. La magazin era mult mai solicitat, stat în picioare ore multe, naveta, pentru că drumul este foarte lung. Acum fac doar emisiunea”, a completat Cristina în mediul online.

Perechea va mai avea o fiică. Cea mai bucuroasă este fiica cea mare a perechii, Delia, care abia așteaptă să-și cunoască surioara. Cristina și Denis încă mai organizează camera bebelușului și sunt nerăbdători, acum că știu sexul bebelușului, să cumpere mai multe hăinuțe și alte lucruri necesare.

Cum se menține Cristina în formă în timpul sarcinii

Dansatoarea a luat în primele 4 luni de sarcină 4 kg. „Am luat 4 kg până acum, 4 luni – 4 kg, sunt în grafic și așa o să rămân, în grafic. Chiar dacă poftesc, nu mănânc tot frigiderul. Am grijă de mine, dar și de bebe să fie foarte sănătos.

Citește și:

Andra, declarație emoționantă de dragoste pentru Cătălin Măruță

Adolescența Iuliei Albu, marcată de bullying: „M-am lovit de atât de multe preconcepții”

Andra are o relație foarte specială cu mama ei: „Este icoana mea, este bunătatea de pe Pământ”

Încerc, pe cât posibil, să am o alimentație sănătoasă în perioada asta. Mănânc într-adevăr tot ce poftesc, dar în cantități destul de mici. Am grijă să consum zilnic fructe, fibre, carne.

Asta e o chestie genetică [silueta], cel puțin până la vârsta asta așa s-a dovedit. Nu știu, după 30 de ani, poate lucrurile se pot schimba. Secretul meu este că mănânc puțin și des. Din toate, absolut tot ce-mi doresc, tot ce poftesc. Puțin și des, ăsta e secretul meu”, a mai spus Cristina.

Denis și Cristina formează un cuplu din anul 2012. La scurt timp, perechea și-a oficializat relația într-o ceremonie intimă, câteva luni mai târziu, în noiembrie 2013, devenind părinții fiicei lor, Delia.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter