Cristina Spătar, dezvăluiri dureroase: „Viața mi-a dat foarte multe lovituri”

De Mădălina Manole, pe
Cristina Spătar și-a luat inima în dinți și a vorbit despre perioadele grele din viața sa, dar și despre chinurile cumplite prin care a trecut pentru a rămâne însărcinată.

Cristina Spătar este mămica a doi copii frumoși și sănătoși, Aida și Albert, însă pentru a primi această binecuvântare, artista a dezvăluit că a trecut prin chinuri cumplite: “Am făcut nouă fertilizări in vitro. Inclusiv doctorița mea mi-a spus că sunt foarte ambițioasă. Cine a trecut prin așa ceva, știe ce înseamnă. E foarte solicitant psihic. te deformează, dacă vrei. Unele se îngrașă, altele slăbesc, unele capătă celulită. Hormonii aceia mi-au făcut cadou o mare celulită, dar nu m-a interesat la momentul respectiv.” – a dezvăluit Cristina Spătar la emisiunea Refresh by Oana Turcu de la Antena Stars.

La 45 de ani, Cristina Spătar recunoaște că nu-și mai dorește un copil: Nu mă mai văd cu un copilaș, am o vârstă. Mi-am dorit la un moment dat, dar nu mai e cazul. Eu îmi mai doream. În afară de Aida și de Albert, eu îmi mai doream doi, când eram măritată. Și bona mea îmi spunea: ‘Ai să vezi tu cât de greu e cu doi, dar cu patru'”.

Totodată, Cristina Spătar a vorbit despre perioadele de depresie cu care s-a confruntat, atât după nașterea celor doi copii, cât și după divorțul de soțul său, omul de afaceri, Alin Ionescu: “Mi-a fost foarte greu în perioada în care am născut. Într-adevăr a existat depresie după nașterea copiilor, depresie specifică perioadei. După aceea a fost o perioadă foarte dureroasă puțin înainte de divorț și după divorț. Poate a fost mai ușoară după ce fostul meu soț mi-a cerut divorțul, pentru că am înțeles că acela e finalul și nu mai am nicio speranță și m-am consolat, m-am resemnat. Dar oricum nu a fost ușor, pentru că a trebuit să mă resetez și să mă gândesc la o nouă viață, o nouă viață fără el, doar cu copiii. Eu sunt o peroană foarte puternică, viața mi-a dat foarte multe lovituri” – a povestit Cristina Spătar pentru sursa citată.

Citește și – Dana Războiu a vorbit despre traumele pe care le-a trăit în copilărie: “Îmi luam palme și lovituri”

Citește și – Mihaela Rădulescu: “Primul meu job a fost ca șofer de taxi”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter