Cristina Șișcanu, despre traumele suferite de Filip, fiul lui Mădălin Ionescu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 22 mai 2019, 15:52
Cristina Șișcanu a vorbit sincer și deschis despre traumele suferite de Filip, fiul soțului său, Mădălin Ionescu, din prima căsătorie, care se confruntă cu probleme de sănătate.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți din 2011 și au împreună o fetiță, pe nume Petra, în vârstă de 2 ani. Fostul prezentator de televiziune a mai punctat un mariaj de 14 ani înainte, cu Mihaela, de profesie PR, în urma căruia au rezultat doi copii, Ștefania, în vârstă de 21 ani, și Filip de 16 ani, aflați în custodia sa. Astfel, Cristina Șișcanu a devenit mamă vitregă pentru cei doi, rol care nu numai că nu a deranjat-o ci, mai mult, a manifestat un atașament deosebit față de Filip, băiatul fiind diagnosticat cu autism. Acum jurnalista a vorbit despre traumele prin care a trecut acesta: „Filip a fost primul copil care mi-a spus „mamă”, nu Petra. Suntem de nouă ani împreună, iar eu îl iubesc foarte mult, am o slăbiciune pentru el. El este deja mare, are 15 ani, şi trebuie să spun că toată familia a suferit pentru el, pentru că nu există centre şi specialişti care să le facă mai uşoară viaţa copiilor cum este Filip şi să îi ajute să-şi croiască un drum în viaţă.”

Cristina Șișcanu, despre traumele suferite de Filip, fiul lui Mădălin Ionescu

„A fost un caz alarmant, acum ceva timp, chiar pe strada noastră. Filip se juca mereu cu un vecin al nostru, de-o vârstă cu el. Se înţelegeau foarte bine şi erau de nedespărţit. La un moment dat, însă, fratele băieţelului l-a certat de faţă cu Filip. I-a poruncit practic să nu se mai joace niciodată cu el că nu vorbeşte bine, că nu ţine obiectele cum trebuie în mână. Iar puştiul respectiv nu s-a mai apropiat de Filip de atunci, l-a ocolit. A fost o mare lovitură, o traumă pentru el. L-am dus la logoped, la psiholog, dar degeaba. Din momentul acela, când a fost jignit aşa, nu s-a mai apropiat de un copil care să nu fie special”, – a dezvăluit Cristina Șișcanu pentru wowbizz.ro.

Mai multe imagini în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter