Cristina Ich, fotografie rară alături de Alex Pițurcă și de fiul lor, Noah

De Unica.ro, pe

Cristina Ich (34 de ani) și Alex Pițurcă (37 de ani) formează un cuplu din anul 2018. Perechea are împreună un fiu, Noah Alexandru Pițurcă, în vârstă de aproape 2 ani. Nașii micuțului Noah sunt designerul Ana Radu și soțul ei, Alex Gavriluț.

Cristina Ich, fotografie rară alături de Alex Pițurcă și de fiul lor, Noah

Cristina și Alex s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun. „Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere”, a povestit Cristina Ich în podcastul Acasă la Măruță.

„Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe Whats App că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine”, a completat modelul atunci.

Recent, în mediul online, Cristina a publicat o fotografie rară alături de Alex și de fiul lor, Noah. În imaginea alb-negru, familia este surprinsă în vacanță. Mai multe fotografii găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

În februarie 2021, despre relația ei cu Alexandru, Cristina mai spunea: „M-am îndrăgostit. Eu sunt Săgetător. Mă pot îndrăgosti și de 200 de ori pe zi. Dar când l-am întâlnit pe Alex și el pe mine, a fost: «Acum ori niciodată». Nu ne-am făcut vreun plan. Nici nu știam că o să vină în viața noastră un copil.

După trei luni, i-am spus: «Sunt însărcinată». Și el a zis: «Ce bine!». El cred că era pregătit. Eu cred că-și dorea. (…) Noi suntem dezechilibrați amândoi. Nu suntem un cuplu echilibrat și un exemplu. Dar este un băiat foarte mișto și noi semănăm foarte mult, am mai spus asta și pe Instagram, la caracter”.

Citește și:

Cristina Ich, mesaj de susținere pentru Gina Pistol

Cristina Ich, superbă în bikini. Alex Pițurcă nu a fost de acord să publice această imagine

Cristina Ich, incident neplăcut la aeroport: „Îmi vine să plâng de nervi”

Tot în februarie 2021, Cristina a dezvăluit o serie de lucruri mai puțin cunoscute despre familia ei. „Am copilărit la țară. Am crescut alături de mama și de bunicii mei. Mama este o femeie extraordinar de frumoasă și de blândă, care a avut mare grijă de mine. Ea și bunicii mei. Are o poveste pe care eu nu am încercat niciodată să o expun pe Instagram.

Am încercat de fiecare dată să am familia perfectă. Eu am crescut lângă mama și bunicii mei. Mai târziu, mama s-a căsătorit cu cel pe care îl numesc astăzi tatăl meu. Foarte puțină lume știe lucrul ăsta. Mama s-a căsătorit când aveam eu 12 ani. Dar am crescut alături de mama.

Știi, te aștepți, femeile frumoase, când au un copil, să-l lase singur, știi, pentru că na, sunt curtate. Mama pe mine nu m-a lăsat niciodată. Am fost cel mai important om din viața ei. Eu am simțit asta. Probabil de-asta nu am avut traume și niciun fel de complex la nivel emoțional și nici fizic”, a dezvăluit Cristina în emisiunea Marius Tucă Show, difuzată de Aleph News.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter