Cristina Ich a născut în secret. Alex Pițurcă, tată pentru prima dată

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 29 octombrie 2019, 12:12
Cristina Ich a născut în mare secret. Vedeta a devenit mamă pentru prima dată și cu această ocazie a anunțat că va lua o pauză de pe rețelele de socializare.

Cristina Ich, în vârstă de 31 de ani, și Alex Pițurcă au devenit părinți pentru prima dată vineri, 25 octombrie. Cei doi au împreună un băiețel pe care-l vor boteza cu numele Noah Alexandru. Cu toate că nașterea a decurs bine și băiețelul este perfect sănătos, Cristina Ich nu se simte chiar foarte bine și se se află în perioada de recuperare: „O să revin, eu nu sunt bine, dar bebeluşul este perfect şi este exact cum mi-am imaginat! O adevărată provocare recuperarea mea, dar eu sunt Ich şi ştiu că voi fi bine. Câtă suferinţă poate zace într-o mamă, acum înţeleg cuvântul „mamă” în adevăratul sens al cuvântului”, – a scris Cristina Ich pe Instagram.

Cristina Ich, supranumită Angelina Jolie de România, model și influencer, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fotbalistul Alexandru Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, în vârstă de 35 de ani. Cei doi sunt împreună de aproape un an de zile.

Vezi mai multe imagini cu Cristina Ich în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter