Cum a fost la Unica Urban Party 2022

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 iunie 2022, 13:45

Aseară, pe terasa ParkLake Shopping Center din Capitală, a avut loc o nouă ediție Unica Urban Party, cea mai așteptată petrecere a verii!

Ca în fiecare an, evenimentul a adus laolaltă celebrități din toate domeniile, muzică, actorie, influenceri, oameni de televiziune, dar și colaboratori Unica.

Tema și dress code-ul acestei ediții a fost „Nostalgia. Sweet Memories”, iar noi ne-am întors puțin în copilărie, cu muzica, dansurile și jocurile anilor ’90. Invitații au fost mai încântați ca oricând, dansând sub cerul liber până aproape de miezul nopții.

Într-un cadru perfect, pozele perfecte sunt un must have! Toți invitații s-au fotografiat pe covorul roșu, iar dronele IQOS au surprins din aer atmosfera fantastică a evenimentului!

Andreea Bănică, Oana Roman, Corina Caragea, Jojo, Cristina Cioran, Cristina și Denis Ștefan, Bogdan Vlădău și Gina Chirilă, Jorge, Doinița Oancea, Ioana Ginghină, Lavinia Petrea sau Majda Aboulumosha sunt doar câteva dintre vedetele care au fost alături de noi seara trecută, ocazie cu care vrem să le mulțumim.

Vezi șiȚinutele vedetelor la Unica Urban Party 2022

Apusul superb de pe terasă a completat perfect atmosfera de la Unica Urban Party 2022, iar invitații noștri au avut parte de momente de neuitat.

Culorile, energia, dansul și baloanele – aduse special de sponsorul nostru Doctor Fiterman – au asigurat reușita evenimentului și în acest an.

DJ Mihai Hinda și selecția de muzică propusă de el au făcut ca tema evenimentului nostru, „Nostalgia. Sweet Memories”, să rămână mult timp de acum înainte în amintirea celor prezenți.

Mulțumim sponsorilor noștri IQOS, ParkLake Shopping Center și Doctor Fiterman, fără de care evenimentul nu ar fi fost posibil.

Mulțumim, de asemenea, și partenerilor noștri Byzantium, Kingsbury London Dry Gin și Red Bowler, Carlsberg, Granini, La Strada, cofetăria Ana Pan, Purple Flowers, Kanal D, Musik Sound, care ne-au fost alături și ne-au ajutat să ducem la bun sfârșit această seară de neuitat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter