Cristian Boureanu a pierdut definitiv custodia fiicei sale

De Mădălina Manole, pe
Dacă până acum doi ani Cristian Boureanu avea custodia exclusivă a fetei sale, Ioana Boureanu, în vârstă de aproape 17 ani, iată că ultima instanță a decis întocmai contrariul. Omul de afaceri a pierdut definitiv custodia fiicei sale.

Divorțat de 14 ani de prima sa soție, Irina, femeia care l-a făcut, de altfel, și tată, Cristian Boureanu s-a bucurat până în 2016 de custodie exclusivă, în timp ce mama fetei îi plătea pensie alimentară. După scandalul de proporții în care politicianul s-a ales cu dosar penal, acuzat fiind că și-a agresat fiica în plină stradă, mama acesteia a decis să deschidă procesul pentru custodie. Instanta le-a oferit custodie comună părinților, cheltuielile minorei fiind, în continuare, susținute de mamă. Irina, însă, nu a fost de acord cu decizia dată de judecători și a făcut apel. Săptămâna trecută a fost pronunțată sentința, iar aceasta a câștigat custodia exclusivă a Ioanei Boureanu.

Ioana Boureanu, fiica lui Cristian Boureanu

Ioana Boureanu, fiica lui Cristian Boureanu

„Admite apelul. Schimbă în parte sentința civilă apelată în sensul că dispune exercitarea autorității părintești asupra minorei B.I, născută la data de…, exclusiv către mamă. Menține celelalte dispoziții ale sentinței civile apelate. Obligă intimatul la plata către apelantă a sumei de 1.520 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând taxa judiciară de timbru și onorariu avocat. Definitivă.”, – se arată în sentință, conform știrile Kanal D.

Cristian Boureanu s-a căsătorit a doua oară, în 2007, cu fotomodelul Valentina Pelinel, însă 7 ani mai târziu au divorțat. În prezent acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Laura Dinca, o tanara de 22 de ani din Constanta, despre care se zvoneste că ar fi însărcinată.

Cristian Boureanu si Laura Dinca

Cristian Boureanu și Laura Dincă, iubita sa

Citește și – Alessia nu are voie să-și țină copilul în brațe

Citește și – Schimb acid de replici între Amalia Năstase și Brigitte Sfăt. Ce și-au spus cele două

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter