CRBL și Oase, marii câștigători ai Asia Express, sezonul doi

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 17 aprilie 2019, 09:48
CRBL și Oase sunt marii câștigători ai celui de al doilea sezon al emisiunii Asia Express. Cei doi i-au învins în marea finală pe Ruby și iubitul ei, Robert.

După două luni în care au străbătut Sri Lanka și o mare parte din India, călătoria lui CRBL și a prietenului său Oase s-a încheiat cu o victorie, la Mumbai.

Cei doi au câștigat marea amuletă în valoare de 30.000 de euro.

În finala Asia Express, cele două echipe au avut de depăşit un maraton cu indicii pe străzile aglomerate ale Mumbaiului, punctul final al jocului. Pe lângă misiunile dificile, vedetele au fost nevoite să răspundă corect şi la o serie de întrebări cheie legate de parcursul lor în competiţie.

Mie nu mi-a venit să cred că este real ce se întâmplă, dar când Gina s-a apropiat cu lacrimi în ochi de bucurie am realizat că doi boschetari, cei mai buni prieteni au câştigat. Este cea mai tare experienţă şi avem mulţi ani de acum înainte să povestim tuturor despre această experienţă incredibilă. O să ne fie foarte dor“, a mărturisit CRBL.

Eşti prost? Chiar am reuşit să câştigăm Asia Express? Tu vorbeşti serios? Locul unu pentru prietenia noastră a meritat toată aşteptarea asta. Dacă îmi spuneai că mă cert cu el în fiecare zi ca să simt ce am simţit… merita orice. A fost o bombă cu ceas experienţa asta“, a fost reacţia lui Oase.

CRBL, Oase, Ruby și Robert, în marea finală

CRBL și Oase, marii câștigători ai Asia Express, sezonul doi

După ce echipa formată din Cocuța și Bogdan a fost eliminată chiar înainte de marea finală, două echipe au rămas să lupte pentru marele premiu: Ruby și Robert și CRBL și Oase.

Au trecut prin misiuni care mai de care mai dificile, au făcut lucruri pe care nu și-au imaginat vreodată că le vor face. Au fost despărțiți o perioadă și Oase chiar a reușit să câștige imunitatea într-un singur picior (celălalt fiind în ghips). Dar nimic nu a putut sta în calea victoriei lor.

Gina i-a așteptat la finalul cursei și le-a dat vestea cea mare: sunt câștigătorii sezonului doi al „Asia Express: Drumul Elefantului.”

Nouă perechi de vedete au plecat în această competiție plină de surprize și provocări. Bianca Drăgușanu și sora ei Oana, Anca Sigartău și fiul ei Teodor, Șerban Copoț și Cosmin Seleși (care a fost înlocuit în urma unei accidentări cu George Vintilă), Cocuța și Bogdan Boantă, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, Jojo și Paul Ipate, Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani, Ruby și iubitul ei Robert și CRBL și prietenul său Oase.

CRBL și Oase, marii câștigători ai Asia Express, sezonul doi

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter