Cove, despre momentele de panică de la “Vorbește lumea”: “În acele clipe funcționează doar o singură cameră”

De Elisabeta Cosmescu, pe Ultimul update Marți, 17 august 2021, 15:56

Cove (Gabriel Coveșanu), prezentator la “Vorbește lumea” este fără doar și poate un om de televiziune charismatic, volubil, cu o puternică prezență de spirit și multă energie. Alături de gașca “Vorbește lumea”, Cove are grijă ca fiecare episod să fie unul special, transmițând prin prezența sa de spirit cât mai multă bună dispoziție. Doar că, uneori, există și momente pline de provocări ce au loc pe platoul de filmare, iar vedeta trebuie să le facă față în așa fel încât telespectatorii să nu simtă disconforul moderatorului în timpul transmisiunii.

Întrebat despre cum gestionează în platoul de filmare momentele delicate, având în vedere experința celor șase ani de emisie în calitate de prezentator la “Vorbește lumea”, Cove ne-a mărturisit că stăpânirea de sine și creativitatea sunt calități esențiale.

“De-a lungul anilor, la Vorbește lumea am trecut prin mai multe momente de panică. De exemplu, recent ni s-a întâmplat ca într-o dimineață, fix cu câteva clipe înainte de a începe transmisiunea în direct, să pice curentul în zonă. Sigur că da, avem la dispoziție o echipă de oameni care se ocupă de intervenții pentru a remedia cât mai rapid orice disfuncționalitate apărută. Chiar suntem pregătiți să facem față unor astfel de situații, doar că în acele momente funcționează în platou doar o singură cameră. Și aici e provocarea, că trebuie să privești doar la acea cameră video cât mai mult timp, evident, până ți se spune din regie că a revenit curentul și că toate camerele și-au reluat funcționalitatea. Telespectatorii nu trebuie să simtă că tu ești condiționat de vreo situație”, a mărturisit Cove.

Citește și:
Ce se întâmplă cu echipa de robotică a Afganistanului, compusă doar din fete, după ce talibanii au preluat puterea
Ioana Silly: cum arată viața în misiunile umanitare Medici Fără Frontiere, dincolo de bula Europei
Actorii Pete Davidson și Pheoebe Dynevor s-au despărțit
Mircea Badea și Carmen Brumă, fotografie rară în mediul online: „La cererea publicului”

Cove, despre momentele de panică de la “Vorbește lumea”: “În acele clipe funcționează doar o singură cameră”

Vara aceasta emisiunea “Vorbește lumea” a împlinit șase ani și UNICA a fost prezentă pe platoul de filmare unde a sărbătorit și a discutat cu întreaga echipa a emisiunii despre motamorfozele prin care aceasta a trecut.

“Emisiunea a trecut de-a lungul timpului prin multe schimbări, nu a avut o formulă clară, fiind într-o metamorfoză permanentă. Încă de la început, formatul a debutat ca un proiect de vară și uite-așa, încet, dar sigur, conceptul s-a transformat într-o emisiune care acum are șase ani”, a spus vedeta tv,

“Vorbește lumea” este o emisiune de divertisment difuzată pe PRO TV, de luni până vineri, în fiecare dimineață, de la ora 10:30, și prezentată de Cove (Gabriel Coveșanu) și gașca Vorbeste Lumea. Emisiunea abordează subiecte din toate sferele de interes, de la modă, frumusețe, sănătate și până la cooking și parenting.

Fiecare emisiune aduce în platou invitați atât din lumea mondenă, vedete și celebrități, artiști, cât și personalități publice și din sfera medicală, culturală astfel că tonul emisiunii este unul vesel, optimist, iar sfaturile și informațiile primite se adresează tuturor categoriilor de interes. Emisiunea este in direct astfel că din program nu lipsesc exclusivitățile și știrile de ultim moment din viața mondenă a Capitalei și nu numai. Printre invitații care au stat de vorbă cu prezentatorii emisiunii, oferind sfaturi sau informații din vieților lor s-au numărat Andreea Balaban, Bănel Nicoliță, Bianca Drăgușanu, Betty Stoian, Irinel Columbeanu, Lora, Lidia Buble, Nicolae Guță, Olivia Steer și Mihai Craiu, Smiley. Urmărește online emisiunea prezentată de Lora și Cove, dar și cele mai interesante momente care se petrec în platoul Vorbește lumea.

Foto: PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter