Cove a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la „Vorbește lumea”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 septembrie 2021, 23:02

După șase sezoane la „Vorbește lumea”, Cove a încheiat colaborarea cu Pro TV și a plecat la Prima TV, acolo unde va prezenta o emisiune alături de Diana Bart. 

Din 13 septembrie, cei doi vor modera emisiunea Flash Monden, care va fi difuzată de luni până vineri și duminica, de la 19.30. Cove (Gabriel Coveșeanu) a povestit pentru spectacola.ro care este adevăratul motiv pentru care a decis să părăsească Pro Tv-ul și să accepte această nouă provocare.

Sunt de principiul că schimbările sunt necesare în viată, mai ales în cazul profesiilor vocationale și uneori, chiar daca anumite schimbări pot părea neașteptate sau bruște pentru unii, în cazul meu ale au venit mereu la timpul potrivit. Și, cum spunea o mai veche colaboratoare, viața e plina de… surprize- surprize, a mărturisit Cove.

Citește și: Care sunt alimentele pe care le evită vedetele pentru a rămâne în formă? Andreea Bănică, Ilinca Vandici și Xonia au recunoscut!

Bianca Drăgușanu, jefuită în vacanță: „Ne-au filat, ne-au gazat și ne-au luat tot!”

Adela Popescu are COVID-19. Cum se simte actrița

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor prezenta o nouă emisiune, unică în România

Cove a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la „Vorbește lumea”

Nu pot spune că a fost ceva ce m-a nemulțumit, a fost o perioada foarte frumoasă, obositoare, e drept, pentru că nu este ușor să ai o emisiune în direct, zilnic. Dar singurul motiv de nemulțumire era acela că nu puteam pleca foarte departe în vreo călătorie pentru că doar weekend-urile le aveam libere și nu îmi puteam permite o călătorie mai lungă.

Mai ales pentru copii a fost greu. Mie îmi place să merg iarna în destinații calde iar acestea sunt departe și nu îmi puteam permite aceste vacanțe, a adăugat prezentatorul TV.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter