Cove, după plecarea Lorei de la „Vorbește lumea”: „Toate colegele mele au rămas însărcinate”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 iunie 2021, 12:38

Plecarea Lorei de la „Vorbește lumea” a venit ca un șoc pentru fanii emisiunii. Cântăreața a renunțat să mai facă parte din show-ul difuzat la Pro TV, anunțând că la mijloc este vorba despre proiecte personale.

„Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: «Mulțumesc!». A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca, odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a fost mesajul Lorei pentru cei care o urmăreau în emisiune.

Fostul coleg de la „Vorbește lumea” a spus, după plecarea Lorei, că nu prea a avut noroc la o co-prezentatoare care să stea o perioadă mai lungă de timp alături de el pe platourile de filmare.

„Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate. Sunt un fel de talisman al femeilor, sunt bun, sufletist, harnic. Singurătatea nu e pentru mine! Vreau să îmi beau cafeaua cu cineva… Cu o parteneră care să nu mai plece atât de repede. Sau poate cu un partener. Am stat, m-am gandit şi am găsit cea mai tare gasca. Prima membră a găştii este Sore”, a mărturisit Cove, în ediția de luni a emisiunii „Vorbește lumea”.

Citeşte şi: Margherita de la Clejani, după un incident jenant din trecutul ei: „Voi face o grevă și scandal peste tot!”

Citeşte şi: Cine va prezenta „Vorbește lumea” după plecarea Lorei

Citeşte şi: Margherita de la Clejani, după un incident jenant din trecutul ei: „Voi face o grevă și scandal peste tot!”

Citeşte și: Cristi Mitrea a dezvăluit cine este iubitul Andreei Mantea

Declarația lui Cove i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă, nu cumva, motivul real al plecării Lorei de la emisiune nu ar fi o posibilă sarcină, mai ales că artista a vorbit recent depre faptul că-și dorește copii.
„Îmi doresc foarte mult să devin mamă”, spunea Lora, la începutul lunii iunie.

Lora este logodită cu Ionuț Ghenu (36 de ani), cel care este și managerul ei. Cei doi sunt împreună de 4 ani.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter