CORINA si iubirile din viaţa ei

De Viva.ro, pe

„De ce le cânţi, mami?” Aceasta este întrebarea la care trebuie să-i răspundă Corina (33) fiului ei de patru ani ori de câte ori se întoarce de la concerte. Multe la număr, mai ales că de vreun an încoace artista se bucură de un succes uriaş. Şi de vreo 16 de susţinerea necondiţionată a iubitului ei, despre care ne-a vorbit ca şi cum ar fi din nou adolescentă.
O discuţie relaxată despre stil cu Corina are şanse mari să se transforme într-un curs în toată regula. Look-ul ei, fie că-ţi pla­ce ori nu, are o coerenţă pe care nu o întâlneşti la orice pas în showbiz. De fapt, am întrebat-o ce greşeli frecven­te observă la colegele de breaslă şi mi-a răspuns că „poate cea mai frec­ventă greşeală este să aplici «reguli­le» de stil fără să ţii cont de corpul tău şi, cel mai important, de persona­litatea ta.” Luna aceasta, Corina lan­sează un nou single, schimbându-şi totodată look-ul. Ceea ce mi-a amin­tit de începuturile ei…
Recent am revăzut primul tău video­clip, „Noi doi” şi mi-am dat seama că la anul împlineşti 10 ani de showbiz. În 2004 te lansai ca o Lolita de carti­er… cum te-ai defini acum?
De fiecare dată când lucrez la o nouă piesă, chimia ei, balansul, aroma ei mă proiectează într-o nouă poveste. Am trecut astfel de la „Lolita de cartier” la „extravaganzza rromano”, la „otaku girl”, „marlene tribute” sau chiar „Miţa biciclista.”
Vezi continuarea pe viva.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter