Întâmplare fără precedent. Când a văzut-o pe ea, Corina Chiriac a plecat acasă

De Libertatea.ro, pe

Corina Chiriac este de o viaţă pe scenă şi are în spate o carieră uriaşă în muzică. Totuşi, ea a decis să se dea la o parte atunci când a văzut-o şi mai ales când a auzit-o cântând pe Miruna Mănescu, cea cunoscută drept Shaka Muv.

„Corina Chiriac urma să cânte, alături de Miruna Mănescu (a.k.a Shaka Muv), o piesă foarte cunoscută din repertoriul ei, pentru emisiunea „Românii au artişti”. Se pare că atunci când a auzit-o cântând pe tânăra de 24 de ani, Corina a decis că e mai bine să o lase pe aceasta să-i cânte singură piesa şi a plecat acasă.
Prezent în emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani”, Mihai Bendeac a povestit episodul petrecut de curând. „Uite, hai să-ţi spun o chestie superbă care s-a întâmplat cu Corina Chiriac. Ca să vorbim de un lucru frumos. Trebuia să facă un duet cu Miruna Mănescu. Miruna a venit la studio, a venit şi Corina, am ajuns şi eu la un moment dat şi am văzut-o pe Corina că îl trage pe Gabi Cotabiţă deoparte, vorbeşte cu el, vine mă salută şi pleacă. Şi eu îl întreb pe Cotabiţă: Bă, dar n-a înregistrat. De ce a plecat?
Vezi continuarea pe libertatea.ro!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter