Concurenții Asia Express, cu ochii în lacrimi: „M-a dărâmat sufletește”

De Oana Savin, pe
Echipele din Asia Express care au intrat în cursa pentru Ultima Șansă au trecut prin clipe foarte grele. Și nu din cauza cursei și a probelor pe care au fost nevoiți să le îndeplinească, ci din cauza situației oamenilor fără posibilități din Manila.

La ultima probă prin care au fost nevoiți să treacă înainte de a ajunge la Gina Pistol, Alex Velea, Mario Fresh, Alex Abagiu, Radu, Nico și Alexandra au cunoscut câteva familii care locuiesc într-un cartier sărac din Manila. Aici, o familie de 12-13 persoane stau într-o cameră de 2-3 metri pătrați. ȘI totuși, au puterea să zâmbească.

Totul pentru educația copiilor lor. Nu își permit să închirieze sau să cumpere o casă sau un apartament în oraș pentru că nu ar mai avea bani pentru mîncare. Mai mult, ei preferă să investească în educația copiilor lor. Văzând condițiile în care trăiesc și devotamentul acestor oameni neprivilegiați, concurenții au izbucnit în lacrimi.

Nu sunt condiții. Doar trăiesc și atât. Nu știu cum au puterea să supraviețuiască. Nu știam cum să îi întreb dacă le e greu pentru că oamenii râdeau”, a povestit Alex Velea.

Nu m-am gândit nicio secundă că cineva poate locui într-un spațiu atît de mic. Așa sărăcie nu am crezut că poate exista în buricul târgului în Manila. La doi pași era lux”, a afirmat și Abagiu cu lacrimi în ochi.

A fost cea mai grea misiune de la Asia Express, cea mai emoționantă, care m-a dărâmat sufletește. Pe de o parte aș fi vrut să fug, pe de altă parte aș fi vrut să fac ceva care să îi ajute”, a precizat Velea.

A fost cel mai șocant moment din Asia Express”, a afirmat și Radu.

Nu mai putem vorbi în momentul acesta despre o cursă, nu îmi mai pasă de Asia Express. În momentul acesta s-a dat stop race”, a spus Alex Abagiu când a trecut prin proba în care trebuia să ajute câteva familii din cartierul sărac din Manila.

Am învățat o lecție de viață”, a subliniat Alex Velea.

Vezi în Galeria FOTO imagini cu cele trei echipe de concurenți la cea mai grea probă din Asia Express.

Sursă foto: Captură video, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter