Codin Maticiuc va deveni tată pentru prima dată

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 10 ianuarie 2019, 12:36
Codin Maticiuc se pregătește de cel mai amplu și complex rol din viața sa. Iubita sa este însărcinată și în curând cel mai râvnit burlac al Capitalei va deveni tată pentru prima oară.

Codin Maticiuc este recunoscut în lumea mondenă ca un veritabil Don Juan și dintotdeauna i-a plăcut expunerea publică, însă de data aceasta a fost foarte discret cu relația sa. Craiul de Dorobanți, care ne-a obișnuit să se laude cu cuceririle sale, nu a suflat o vorbă despre focoasa brunetă care-i este alături și care-i va dărui un copil.

Vestea că omul de afaceri, Codin Maticiuc, autorul cărții „Consumatorul de suflete”, va deveni tată a fost dată de spynews.ro după ce a fost surprins cumpărând hăinuțe de bebeluși împreună cu iubita sa însărcinată. Până la acest moment actorul nu a făcut nicio declarație în acest sens, însă cu ceva timp în urmă acesta a scris pe conturile de socializare un mesaj cu subînțeles: „Pe băiatul meu îl va chema Ion și pe fata mea Smaranda. Știu ce o să zici. Nu vreau să aud. Asta va fi singura noastră ceartă. Vreau să îi creștem în România și să îi botezăm ortodox. Nu cred că întâmplător m-a lăsat cineva pe aici”, – a fost mesajul postat de Codin Maticiuc.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter