Codin Maticiuc, mesaj emoționant pentru fetița lui. Smaranda l-a făcut să vadă lumea cu alți ochi. „Știam că o să te iubesc”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Marți, 04 aprilie 2023, 18:23

E mândru tare de cei trei copii și ar face orice pentru ei. Și-ar dori să fie fericiți, iar el să le supravegheze din umbră fiecare pas. Codin Maticiuc e un tată model și atunci când are timp petrece alături de ei cele mai frumoase momente.

Astăzi, omul de afaceri o sărbătorește pe Smaranda. Fetița cu ochii ca marea și cu privirea blândă împlinește patru ani.

Codin Maticiuc: „Nu mi-am imaginat că o să stau atât de des în genunchi cu brațele deschise”

„Știam că o să te iubesc. Nu știam că o să fiu și îndrăgostit de tine. Nu mi-am imaginat că o să stau atât de des în genunchi cu brațele deschise sperând să te arunci tu în ele. N-o faci mereu dar eu te voi aștepta întotdeauna. Când o faci însă, mă strângi tare și-ți lași capul pe umărul meu și eu mă ridic cu tine”, mărturisește Codin Maticiuc pe o rețea de socializare.

„Mereu ne vom ridica împreună”

Actorul are convingerea că alături de cele trei minuni din viața lui fiecare obstacol poate fi depășit și această lume poate arăta altfel.

„Mereu ne vom ridica împreună. Îmi afund nasul în părul tău doar ca să te respir. Îți promit un castel și un regat și tu închizi ochii și-ți imaginezi. Nu vor fi întocmai cu cele din povești dar îți vor ajunge și le vei împărți bucuroasă cu fratele și sora ta. Castel îți va fi casa, cu a sa curte unde ți-am urcat luna în copac de Crăciun și unde ți l-am adus pe Peter Pan să-ți vegheze geamul camerei tale. Regat va fi o țară un pic mai bună după bunicii și părinții tăi. Nu va fi a ta, am să te învăț că tu îi aparții și vei ști să o servești cu bucurie.

La mulți ani, iubirea mea. Te port în brațele mele, te adulmec și te învârt și o voi face mereu, indiferent cât de mare te faci sau cât voi îmbătrâni eu. Sunt cu tine și când nu sunt”, mai spune el.

Citeşte și: Cum a fost pentru Codin Maticiuc să fie în preajma lui Nuțu Cămătaru: „Am auzit lucruri fără să vreau”

Cum și-a cunoscut Codin marea iubire

Ana Pandeli i-a dăruit lui Codin Maticiuc două fetițe. Actrița mai are un băiat dintr-o relație anterioară, pe care Codin îl adoră. Smaranda este născută pe 4 aprilie 2019, iar Ilinca a venit pe lume pe 10 octombrie 2022.

„În fiecare seară, fetița mea Smaranda îi cere mamei ei să îi spună aceeași poveste: cum a cucerit-o Codin pe Ana. Astfel, povestea noastră nu este doar fără de sfârșit, ea și reîncepe zilnic.

Sunt curios cum i-o povestește ea, știu însă ce i-aș spune eu. I-aș spune că în viață câteodată prințesele se îndrăgostesc de balauri. I-aș spune că eroii sunt câteodată chiar capcaunii, nu prinții. I-aș spune că piticii au fost adesea regi. I-aș spune clișeul ăla că nu contează cum arăți sau câți bani ai. Că doar acțiunile tale te definesc”, spunea Codin Maticiuc pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Codin Maticiuc și-a botezat fetița cea mică. Ce îl leagă pe omul de afaceri de biserica unde a avut loc evenimentul

„I-aș povesti aventurile lor, cum au crezut că o să fie asasinați în Africa”

Actorul și-a întâlnit greu marea iubire, dar au ajuns să se completeze perfect. Astăzi, dragostea pe care o trăiesc pare desprinsă din povești, iar viața lor un șir de aventuri.

„I-aș spune povestea cocoșatului de la Notre-Loft care și-a cucerit prințesa cu greu, dar iremediabil. I-aș povesti aventurile lor, cum au crezut că o să fie asasinați în Africa, călătoria cu scuterul printre templele din Bagan, cum au fost escortați afară din Jimmy’s la Monte Carlo, cum au băut cu Cuba Gooding Jr la Miami sau cum am fost în Jacksonville după Kid Rock”, susține Codin.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter