Codin Maticiuc a dezvăluit sexul bebelușului și numele ales

De Mădălina Manole, pe
Codin Maticiuc va deveni tată pentru prima oară în luna aprilie a acestui an. Recunoscut în lumea mondenă ca un veritabil Don Juan și iată că actorul și-a întâlnit jumătatea și a hotărât să "se așeze la casa lui".

Codin Maticiuc, în vârstă de 38 de ani, era obișnuit să-și expună în public viața privată și cuceririle, însă de data aceasta a fost foarte discret cu povestea sa de iubire, motiv pentru care vestea că va deveni tată a luat prin surprindere pe toată lumea. Autorul cărții „Consumatorul de suflete” a dezvălui ce sex va avea bebelușul pe care-l așteaptă cu nerăbdare și cu ce nume va fi botezat: „Şi ca să fie o dezvăluire aici în premieră, va fi fată! Se va naşte în aprilie. Astea-s emoţiile. Să fie sănătoasă. Eu mi-am dorit întotdeauna. Cred că dorinţa de a copilări o avem fiecare. Asta nu ar trebui să moară, ci s-o canalizăm în ce facem. Copilăria înseamnă şi creaţie, imaginaţie”, – a mărturisit Codin Maticiuc, în emisiunea „Xtra Night Show”.

Codin Maticiuc spunea într-o scrisoare adresată viitorului său copil, și scrisă pe vremea când doar visa la rolul de tată, că și-ar dori să aibă un băiat doar pentru că ”dacă aș avea fată cred că aș iubi-o prea pătimaș”. Ei bine, fetița este acum pe drum, iubita sa misterioasă fiind însărcinată în cinci luni, iar Codin Maticiuc a dezvăluit că va purta numele mamei sale: „Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii.”, – a precizat Codin Maticiuc.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter