Codin Maticiuc, cum nu l-ai mai văzut niciodată: „Să nu mă vadă Dana Budeanu”

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 11 august 2020, 13:27
Viața lui Codin Maticiuc s-a schimbat la 180 de grade în urmă cu un an și jumătate când a devenit pentru prima dată tată. Bărbatul, cunoscut pentru faptul că era un adevărat Playboy, s-a transformat între timp într-un părinte model.

Iar asta o spune chiar el, într-o postare de pe rețelele de socializare ce a devenit virală.

Citește GRATUIT numărul de august al Revistei Unica, în format digital!

„La un moment dat am fost foarte șmecher. Mergeam la munte doar la Susai și împingeam doar roabe cu vin. Acum sunt la Sinaia, împing un căruț și mă uit speriat în jur să nu mă vadă Dana Budeanu”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook, într-un mesaj ce însoțea câteva imagini cu el în timp ce își plimba fetița prin Sinaia.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

„De la băiețaș de Bamboo ai ajuns un tătic model și un actor, zic eu, cu mult viitor în față. Bravo Codine, ești de apreciat!”!, „Ești doar un bărbat mișto care își iubește copilul! Nu e nici o rușine să îți plimbi copiii, să îi schimbi de scutec, etc”, „Ceea ce împingi acum este incontestabil mult mai valoros fața de ceea ce ai avut întrega viață”, sunt câteva din comentariile primite de Maticiuc de la fanii săi de pe Facebook.

Citește și: EXCLUSIV! George Burcea, primele declarații după ce s-a aflat că participă la „Ferma”: „Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot”

Vezi în Galeria FOTO cum arată acum Codin Maticiuc, la plimbare cu fiica sa.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter